Før bortekampen: Jerv - Aalesund

Gjentar vi bedriften fra i fjor?

Annonse:

Vi har gode minner fra Levermyr, hvor vi i fjor slo til med 0-3-seier i en av de beste kampene fjoråret hadde å by på.

Jerv ligger plassert som nummer 11 av lagene i OBOS-ligaen med ni poeng. Laget har én kamp mindre spilt enn de aller fleste av konkurrentene.

To seire, tre uavgjorte og to tap er ikke så verst for gultrøyene fra Grimstad, som har møtt bra motstand hittil i år. På egen grunn har Jerv til gode å tape i serien, og slo faktisk Ull/Kisa i forrige hjemmekamp. Her er resultatene i de sju kampene søndagens motstander har spilt:

Jerv - Strømmen 1-1
Skeid - Strømmen 0-0
Jerv - Notodden 3-1
Kongsvinger - Jerv 1-1
KFUM - Jerv 5-0
Jerv - Ull/Kisa 2-0
Start - Jerv 3-2

Mens de ikke har tapt hjemme i ligaen, gikk de på en smell i forrige cuprunde, da Sandefjord ble for sterke og vant 1-2.

Elleveren som møtte Sandefjord skiller seg ikke nevneverdig fra den som startet mot Start i forrige ligakamp:

Boujar - Reinhardsen, Larsen, Knudsen - Zernichow, Andersen, Wichmann, Aase, Tønnesen - Ferreira, Anene.

Eneste forskjellen er at Ole Marius Håbestad var med mot Start, mens Luke Ferreira var benket.

Aalesund er på sin side videre i cupen etter en vaskeekte sliteseier borte mot Florø, der Niklas Castro avgjorde sju minutter før slutt. I serien troner AaFK øverst med 22 poeng på åtte kamper. I forrige runde ble Tromsdalen slått 5-0 av et AaFK som fikk kjeft i garderoben av Lars Bohinen etter de første 45. Lars sørger for å holde gutta på tå hev, og ønsker å se et Aalesund-mannskap som har fullt fokus på arbeidsoppgavene sine.

Sjefen sjøl rår over en stall med god bredde over hele linja, og kan glede seg over at flere spillere har kommet tilbake fra fysiobenken og styrkerommet de siste ukene. Mot Florø fikk islandske David Kristjan Olafsson sin AaFK-debut. Han har slitt over en lang periode med skade, men er nå mer enn klar for å bidra.

Slik ser denne runden av OBOS-ligaen ut

Annonse fra Obos-ligaen: