Fire fulltreffere ga avansement i cupen

Vi er klare for andre runde i Norgesmesterskapet etter seier mot Eid.

Været kunne så absolutt vært bedre, men det legger iallefall ingen demper på den flotte folkefesten i Nordfjordeid Allerede etter to minutter så har vi hatt flere muligheter, men Eids keeper er på!

Vi går rett i angrep fra start, og viser at vi vil og skal videre til neste runde! Etter 6 minutter har Moses ballen på høyresiden, og slår inn foran mål hvor Atanga venter. Dessverre så treffer han ikke rent, og ballen går i tverrligger og over.

Klokka nærmer seg 11 minutter når Lunding står klar for hjørnespark. Han slår inn på første stolpe hvor Segberg, helt upresset får hoppe opp og stange oss i ledelsen.

Aalesund, for anledningen i helhvitt, tok seg oppskriftsmessig videre i cupen. Foto: aafk.no

Det er relativt jevnspilt etter at vi tar ledelsen. Vi jaktet en tidlig scoring, og tar nå færre sjanser, noe som åpner kampen mer. Etter 25 minutter så slår slår Kitolano en flott pasning til Moses, som igjen slår inn foran mål. Der venter Karlsbakk, men Eids keeper er raskt nede og får slått avslutningen til hjørnespark.

Vi får en ny corner etter 34 minutter, og dette er nok noe som er terpet på. Lunding slår inn foran mål, og ballen blir delvis klarert av en Eid-spiller. Rett utenfor straffefeltet står Aarønes Holte og får til en grei avslutning, og foran mål dukker Moses opp, og får en veldig enkel jobb med å doble ledelsen. 0-2!

Vi er så absolutt ikke ferdige, og vil ha mer før pause. Tre minutter senere forserer Lunding ned høyresiden, og finner Moses, som sender ballen videre til Atanga. Han vender bort en forsvarsspiller og plasserer kontrollert ballen i nettet til 0-3!

Etter pause er det betraktelig roligere, men vi viser i perioder at vi er sultne på mer. Etter 66 min blir Melland felt like utenfor Eid sin 16-meter. Lunding får sjansen, men keeper er ute i full strekk og slår ballen unna.

Klokka viser 85 minutter, og vi har beleiret Eid sitt målområde i noen minutter. Til slutt bryter vi igjennom forsvaret, og Karlsbakk får slått inn foran mål. Der er Eids spiller Holmøyvik sist på ball, og det står 0-4!

Kampen ebber ut og vi er videre til andre runde i cupen. Vi takker Eid IL for et flott arrangement, og ønsker de lykke til videre i sesongen. Vi kommer mer enn gjerne tilbake.

Eid - Aalesund 0-4 (0-3)