Fine dager på Raufoss

Gatelaget har fått god kamptrening.

Annonse:

Foto: Perry Silseth

AaFKs gatelag er hjemme i Ålesund etter å ha deltatt på turnering over to dager på Raufoss.

- Det er historisk for vår del, vi kom til B-sluttspillet og gjennomførte en flott turnering. Totalt var det 24 lag og rundt 400 spillere i aksjon, så det er absolutt den største turneringen vi har deltatt på. Vi må få takke Raufoss Fotball og Fotballstiftelsen som har lagt ned en fantastisk jobb for å arrangere en slik turnering. Vi har storkost oss i to dager og gleder oss stort til neste turnering, sier hovedtrener Per Gidlund.

Fram Larvik vant finalen etter å ha slått Odd på straffer i A-sluttspillet. 

Puljeresultat

Sluttspillsresultat A

Sluttspillsresultat B (AaFKs gruppe)

Sluttspillsresultat C

Korte sammendrag fra trener Per Gidlund:

Dag 1

AaFK-Moss 5-5
En jevn fotballkamp som svinger voldsomt frem og tilbake, der begge lag er flinke i angrep, men sliter med sitt forsvarsspill.
Vi leder kampen når 1 min gjenstår, så når de scorer på slutten føles det veldig unødvendig, men det var et rettferdig resultat.

AaFK-Tromsø 6-4
Vi starter kampen slurvete og Tromsø går opp i en 2-0-ledelse, men gutene jobber på godt og vi vinner fortjent. En kamp vi viser prov på et flott angrepsspill med flere fine scoringer.

En fin første dag, der vi fått score mye mål. Utfordringen etter den første dagen var å få orden på forsvarsspillet. Vi er historiske, for vi har aldri tidligere kommet på andreplass i gruppa på en turnering.

Topp stemning i gruppa mellom kampene. Foto: Perry Silseth
Topp stemning i gruppa mellom kampene. Foto: Perry Silseth

Dag 2

Notodden-AaFK 5-1
En kamp der vi fører spillet i lange perioder, men er ikke flinke nok foran motstanderen sitt mål. Notodden ligger lavt og forsvarer seg, og kontrer godt mot oss.

AaFK-Asker 3-0
En god gjennomført kamp, der vi setter sjansene våre og er mer kompakte når vi forsvarer oss.

Raufoss-AaFK 4-2
En kamp der vi ikke har energi nok etter en tøff dag. Raufoss er bedre i begge boksene og vinner velfortjent.

Følgende 24 gatelag deltok: Asker, Bodø/Glimt, Brann, Bryne, IF Fram, Fredrikstad, HamKam, Jerv, KFUM, Kristiansund BK, Lillestrøm, Moss, Molde, Notodden, Odds Ballklubb, Ranheim Fotball, Raufoss Fotball, Sandefjord, Start, Strømsgodset, Tromsø, Viking, Vålerenga og Aalesund 

Annonse fra Eliteserien: