Fin opplevelse for gatelaget

Deltok på nasjonal turnering i Hamar.

Annonse:

Per Gidlund tok med seg sine spillere til Hedmark for sosialt samvær og sportslige godbiter tidligere denne uka.

- På tirsdag, i strålende vær, spilte vi tre kamper i gruppespillet. Vi gikk inn i første kamp med nerver og møtte ett godt Brann. Vi ble knust 9-0, forteller svensken.

Gutta ristet av seg nederlaget, og hevet seg mot Notodden. Samspillet ble bedre, men et nytt tap ventet. I den tredje matchen, mot Odd, tok de oransje og blå turneringens første poeng. Lenge ledet Aalesund 1-0, men på overtid utlignet telemarkslaget.

Onsdag morgen sto Fredrikstad på motsatt halvdel. Gode rødbukser vartet opp med langæ, flatæ ballær og vant 3-0. FFK vant til slutt turneringen.

Etter gruppespillet havnet gatelaget vårt i E-sluttspillet, og innledet dette med en brakseier. Jerv fra Grimstad ble slått hele 7-1! I den siste matchen sto Haugesunds keeper i veien for tangotrøyene, og bidro til at laget fra sildabyen stakk av med en 1-0-seier.

- Spillerne jobbet fantastisk godt gjennom hele turneringen. Vi hadde ikke innbyttere, så det ble mye spilletid på spillerne. Det medførte at vi ble mer slitne, forklarer Per, som skryter av et fantastisk opplegg for gatelag et vårt.

HamKam og medarrangør Fotballstiftelsen la til rette for en kjempeflott opplevelse for deltakerne.

Selv om ikke Aalesund gikk til topps, var innsats og humør i toppsjiktet. Det var også straffesparkferdighetene til gatelagets Øyvind Hansen, som gikk hen og vant en straffesparkkonkurranse under turneringen. I mål sto HamKams burvokter Lukasz Jarosinski, så vanskelighetsgraden var det ingenting å si på.

AaFK sin Øyvind Hansen gikk til topps i straffesparkkonkurranse!
AaFK sin Øyvind Hansen gikk til topps i straffesparkkonkurranse!

- Øyvind duellerte mot IK Starts representant i finalen. Etter åtte straffespark vant Øyvind, som var fantastisk god. Han fikk en fin pokal, samt en signert drakt fra Norges herrlandslag, forteller Per stolt.

Den neste turen med gatelaget går til Bergen, hvor gjengen i september skal delta på en miniturnering. 

Annonse fra Obos-ligaen: