Fellesskap og glede på Nasjonal Turnering

Mange gode opplevelser ble skapt da gatelaget deltok på Nasjonal Turnering på Nadderud.

Annonse:

Foto: AaFK

Gatelaget har vært i aksjon på solfylte Nadderud denne uken, 9.-10.august, under Nasjonale Turnering arrangert av Fotballstiftelsen og Stabæk Fotball.

27 klubber – fra Tromsø i nord til Start i sør – deltok på den store turneringa, som var stappfull av spilleglede og entusiasme. Totalt ble det rundt 400 spillere som deltok på turneringa.

Samtlige av kampene ble spilt på Nadderud Idrettspark, og overnattingen fant sted på flotte Scandic Fornebu helt nede ved havet, hvor det ble bankett med lett underholdning.

Den offisielle åpningen fant sted på Nadderud Stadion, og deretter gikk det slag i slag med gruppespill på tirsdag og sluttspill onsdag. Mange kamper, enda flere scoringer og en egen Fair-Play-tabell.

IMG_8924 (1).JPG

Trener Per Gidlund var strålende fornøyd med både vertskapet fra Stabæk og prestasjonen til gatelaget vårt.

- 3. plass i B-sluttspillet er en veldig fin prestasjon av oss, og noe vi kan være fornøyde med å ta med oss hjem til Ålesund. Vi har tatt store steg siden den forrige turneringen vi deltok på. Det er et veldig godt samhold i gruppen og denne turneringen har skapt mange gode opplevelser for oss, og det skal vi selvfølgelig ta med oss videre. Vi gleder oss til fortsettelsen! 

Gatelaget er et lavterskeltilbud for alle som har eller har hatt utfordringer knyttet til psykisk helse og/eller rus. Med mål om et bedre liv som vektlegger begrepene modighet, respekt, fellesskap og glede.

Det skal være et tilbud om fysisk aktivitet, og ikke minst en arena for sosial utvikling, mangfold og integrering. Siden oppstarten i 2018 har det blitt lagt ned mange treningstimer på Color Line Stadion.

- Vi trener to dager i uka, onsdager og fredager. Spillerne er på stadion fra kl. 12 til 14 hvor vi starter med felles lunsj før trening, sier trener Per Gidlund.

IMG_8923.JPG
God stemning på Nadderud!

- De får bruke fasilitetene som er her, og kommer tett på klubben. Mange av dem følger A-laget tett og synes det er ordentlig stas.

Om du eller noen du kjenner ønsker å ta del i gatelaget, er dørene våre alltid åpne. Klubben stiller med utstyret, og vasker det slik at det ligger klart til neste trening. Alt er gratis, og alle er velkomne!

 

 

Treningstider:

Onsdag kl. 12.00 lunsj – Trening starter kl. 13.00
Fredag kl. 12.00 lunsj – Trening starter kl. 13.00

 

Du får delta på:

•    Trening to ganger i uken
•    Felles lunsj begge dagene
•    Du får låne det du trenger av treningsutstyr
•    Kamper mot andre gatelag i regionen
•    Nasjonal turnering to ganger i året
•    Fysisk og teknisk trening
•    Mulighet til ulike kurs som gjennomføres av Fotballstiftelsen
•    Møter for å planlegge strategi og målsetning, og for å skape samhold og garderobekultur for laget

 

Høres dette ut som noe du vil være med på? Møt opp eller ta kontakt med:

Per Gidlund (Hovedtrener) Mobil: 405 56 981

Hans Perry Silseth: Tlf: 70 16 22 95 - Mobil: 91 10 70 85

Vi takker Stabæk for godt vertskap.
Vi takker Stabæk for godt vertskap.
Annonse fra Eliteserien: