Får ny sjanse til å overbevise

Jernade Meade har skrevet kontrakt for to måneder. Nå skal han gripe sjansen.

Annonse:

Det er nå klart at Jernade blir en del av troppen når vi starter forberedelsene og oppkjøringen til en ny sesong. Avtalen er i første omgang forlenget frem til 1. mars, men med en intensjon om forlengelse ut året.

Foto: Srdan Mudrinic

- Jernade var veldig uheldig med skaden han pådro seg i år, og ikke minst tidspunktet det skjedde på. For oss er det naturlig å gi Jernade muligheten til å komme seg i form igjen og forhåpentligvis blir Jernade en viktig brikke for oss i 2019, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Det var knyttet store forventninger til den engelske vingbacken da han ankom AaFK fra svenske Eskilstuna like før sesongstart. 26-åringen fikk innhopp i de tre første serierundene, og mot Bergsøy i cupens første runde fikk han tillit fra start. Etter 74 minutter ble han stygt skadet i en duell. Jernade fikk påvist en kneskade som holdt ham på sidelinjen sesongen ut.

Engelskmannen har lagt ned en god jobb sammen med vårt medisinske apparat for å komme seg tilbake. Kontrakten går ut ved nyttår, men er nå forlenget ut februar. Dette for å gi briten muligheten til å overbevise trenerapparatet om at han er en mann å satse på videre.

Annonse fra Eliteserien: