Fantastisk flott fotballhelg

Opphold på Quality Hotel Ålesund i hjertet av Ålesund og AaFK-kamp på VIP-en er virkelig å anbefale.

Annonse:

I forkant av hjemmekampen mot Raufoss gikk AaFK og samarbeidspartner Quality Hotel Ålesund sammen om en konkurranse som virkelig fenget. I premiepotten lå hotellopphold og en kampopplevelse litt utenom det vanlige.

Vi ba dere som følger hotellet og klubben på Facebook om hjelp til å finne noen som virkelig fortjente overnatting på hotell og VIP-billetter til Aalesund - Raufoss. Det manglet ikke på nominasjoner. Totalt ble over 1.000 kommentarer med gode forslag til verdige vinnere lagt igjen i kommentarfeltene til hotellet og klubben på Facebook. To vinnere ble trukket ut. Silje Back delte premien med venninna Lone. Stig Arild Hansen tok med seg den snart sju år gamle sønnen Benjamin på hotellopphold og kamp.

Silje Back og venninna Lone hadde en topp fotballhelg!
Silje Back og venninna Lone hadde en topp fotballhelg!

- Opplevelsen var helt fantastisk! Det startet med gratis hotell, som alltid er kjekt for en sunnmøring, etter en tur på Sulafjellet samme dag. Da var det absolutt ikke feil med hotell, sier en strålende fornøyd Silje Back.

Kampen mot Raufoss overvar hun og venninna på VIP-en. Det var en helt ny opplevelse.

- Vi har aldri vært på VIP-en før, så vi hadde egentlig ingen forventninger. Maten var god , atmosfæren var god og selve kampen var jo fantastisk, forteller Silje, som hadde håpet at Kongsvinger skulle holde Sandefjord til uavgjort. Da ville AaFK ha sikret opprykket på hjemmebane.

Stig Arild Hansen og sønnen Benjamin storkoste seg med hotellopphold og VIP-opplevelse på Color Line Stadion.
Stig Arild Hansen og sønnen Benjamin storkoste seg med hotellopphold og VIP-opplevelse på Color Line Stadion.

Stig Arild Hansen og sønnen hadde også en strålende opplevelse, forteller far selv.

- Vi må takke for en fantastisk flott fotballhelg. En kjekk opplevelse som vi vil huske lenge! Det var fantastisk flott å få overnatte i hjertet av Ålesund og se byen bade i solnedgangen, og avslutte det hele med en super fotballopplevelse med seier til AaFK. Det kan vel ikke bli bedre, slår han fast med et stort smil. 

Annonse fra Eliteserien: