- Evig takknemlig for tiden i klubben

AaFK og Bryne har blitt enige om en overgang for Jørgen Hatlehol, som nå søker nye utfordringer på Jæren.

Annonse:

Foto: NTB

Hatlehol har 104 kamper og scoret fire mål i AaFK og nå går altså ferden videre til Bryne. 

- Jørgen er en fantastisk gutt som har fått lite spilletid de siste par sesongene. Vi har hatt en dialog rundt dette over tid og vi har vært åpen for å se på muligheter som eventuelt måtte dukke opp. Bryne har hatt et sterkt ønske å knytte til seg Jørgen, han har selv lyst til dette, og det ble for oss veldig naturlig da Jørgen trenger å spille fotball på høyest mulig nivå, sier sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland. 

- Vi takker for bidragene fra Jørgen, både på og utenfor banen, gjennom mange sesonger, legger han til. 

- Mye stolthet

Hatlehol gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

- Det ser jeg på som en spennende mulighet til å videreutvikle meg som fotballspiller, komme til en ny plass og utfordre meg selv. Jeg har bodd i Ålesund og Vatne hele mitt liv, og tror det blir sunt for meg å komme til en ny plass og nye omgivelser, sier Hatlehol.

- Bryne er en klubb med mye stolthet, og jeg følte meg svært ønsket. Som alle andre fotballspillere ønsker man å spille kamper, og når situasjonen ble som den bli i AaFK, så ble jeg meg nødt til å se etter andre alternativer, legger han til.

Han innrømmer at det ikke er lett å forlate AaFK etter ti år i klubben. 

- Det blir trist. Jeg har blitt utrolig glad i klubben og de som er der. Jeg er evig takknemlig for tiden, minnene og opplevelsene jeg har fått.

Har vokst som person

Hatlehol har mange han ønsker å takke. 

- I de 10 årene jeg har vært i AaFK har jeg vokst, både som person og fotballspiller. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker og fått vennskap som varer livet ut. Det har vært mange oppturer og en del nedturer, men jeg sitter igjen med de gode minnene. Jeg setter enormt stor pris på alle de som har jobbet i og rundt klubben som materialforvaltere, administrasjon, alt-mulig-menn og frivillige som stiller opp og gjør hverdagen vår mye enklere, og som får frem et smil selv på de tyngste dagene, sier Hatlehol.

Han ønsker også å si noen ord til tilhengerne. 

- De har vært med på mange nedturer, men velger allikavel å stille dere bak egne spillere. Jeg blir glad av å se engasjementet rundt klubben, enten det er med negativt eller positivt fortegn. For fotball handler om følelser, og da skal det finnes rom for å ytre de, uansett om det er frustrasjon eller glede. Stormen og Aalesund Support gjør en fantastisk jobb med å lage en nydelig ramme rundt kampene. Dere skaper liv og engasjement gjennom hele kampene, enten om det er hjemme- eller bortekamper.

Annonse fra Obos-ligaen: