Ett poeng og lovende takter i serieåpningen

Vi styrte spillet og gikk opp i ledelsen i andre omgang, men Stabæk utlignet etter 88 minutter.

Det var lenge en underholdende og offensiv fotballkamp på Color Line Stadion, der det såg ut som vi skulle beholde alle tre poengene. Et baklengsmål helt på tampen av kampen sørget tilslutt for 1-1 mellom AaFK og Stabæk.

Begge lagene rykket ned fra eliteserien i fjor og er tippet til å kjempe om opprykk i år. AaFK spilte en god første omgang og hadde flere gode sjanser til å ta ledelsen, men fikk ikke uttelling.

Det lovende spillet offensivt fortsatte i andre omgang. Etter 72 minutter fikk AaFK scoringen etter flere store sjanser. Kristoffer Nessø stormet framover og avsluttet. Ballen gikk i mål, via Isaac Atanga. I sluttminuttene presset Stabæk for scoring, og William Wendt utlignet til 1–1.

AaFK (4-3-3): Sten Grytebust – Kristoffer Nessø, Erik Frøysa, Nikolai Hopland, Thomas Grøgaard – Eivind Kolve, Håkon Hammer, Markus Karlsbakk – Isaac Atanga, Claudio Braga, Sander Hestetun Kilen.

Benken: Tor Erik Larsen, Simen Vatne Haram, Metodi Maksimov, Amidou Diop, Sebastian Berntsen, David Johansson og Bjørn Martin Kristensen.

Stabæk (4–4–2):

Sondre Rossbach – Nikolai Walstad, Kasper Pedersen, Nicolai Næss, Olav Veum – Rasmus Vinge, Magnus Christensen, Charles Roberts, Christopher Hegardt – Kristian Fardal Opseth, Oskar Spiten-Nysæter.

Benken: Marius Ulla, Fillip Riise, Aleksander Andersen, Sebastian Olderheim, William Wendt, Brage Tobiassen, Basseou Diabate.