Skjermbilde 2024-05-04 kl. 18.17.23

Ett poeng i Mjøndalen

Isaac Atanga scoret målet for tangotrøyene, og sikret ett poeng på bortebane mot Mjøndalen. Kampen endte til slutt 1-1.

Det endte til slutt med 1-1 i Mjøndalen etter et mål for hjemmelaget på straffespark i førsteomgang, og en utligning fra Isaac Atanga etter 65 minutter. Selv om vi aldri skal være fornøyd med ett poeng, tar vi likevel et lite steg i riktig retning i den situasjonen er i før vi nå har to viktige hjemmekamper på Color Line Stadion!

Vi startet kampen med en ganske lik tropp som vi har hatt de siste kampene, men det var likevel gledelig å se at John Kitolano var tilbake i kamptroppen. Martin Ramsland startet kampen på midtstopperplass og gjorde en god figur der, og John Norvik (opprinnelig Aksla-gutt) fikk sin debut fra start! I en utfordrende skadesituasjon startet han i en uvant posisjon som høyreback, med han gjorde en god figur der, som han også gjorde under innhoppet mot Raufoss.

Rundt 50 supportere stilte sterkt på tribunen med god stemning og tifo før kampstart, og vi setter umåtelig stor pris på støtten dere viser uansett hva!

Etter 16 minutter fikk Mjøndalen straffespark og Sten Grytebust fikk et påfølgende gult kort. Conteh ble tilsynelatende felt, men det var heftige protester mot dommeren etter avgjørelsen.

AaFK tok seg opp etter målet, og nærmet seg flere ganger i første omgang, mens Mjøndalen forsvant litt utover omgangen. Etter pausen trykket vi kraftig på, og det så mulig ut å få med seg både ett og tre poeng fra denne kampen.

1-1-scoringen kom først etter 65 minutter, fra vår ving Isaac Atanga! En lang ball fra Diop ble jaget av Kilen, som fikk hjelp av to passive Mjøndalen-forsvarere. Kilen fikk med seg ballen og slo inn foran mål, der Atanga kom løpende på bakerste stolpe, og satt inn 1-1 fra tre meter.