- Et minne for livet!

- Dette var en helt fantastisk opplevelse for alle, sier daglig leder i Emblem IL Daniel Stensøe i etterkant av hjemmekampen mot Molde der idrettslaget hadde med seg 400 aktive utøvere på Color Line Stadion.

Annonse:

I år inviterer nemlig AAFK og OBOS fem ulike breddelag til «Drømmekampdag».

Et prosjekt som gir lagene og klubbene en unik innsikt i mye av det som foregår, spesielt på kampdag, men også hvilke oppgaver som venter i forkant av og underveis i løpet av en hjemmekamp. I tillegg til  å være i sving som ballhentere og flaggvakter på kampdag, ble klubben selvfølgelig utstyrt med billetter for å kunne oppleve kampen samlet på tribunen.

- Dette gir inspirasjon til oss alle. Det at vi kunne sitte samlet som klubb for å få se spillerne på stadion i stedet for på tv gjør jo noe med oss, sier Stensøe, som også trekker frem treningen i forkant der spillere fra AaFK dukket opp og tok over ei treningsøkt inne på Emblem.

- Et kjempeflott opplegg. Man så at spillerne skjerpet seg og gav alt. Dette er minner man tar med seg for alltid, sier han.

Nå er det Herd sin tur og vi gleder oss! 19. juni møter vi Vålerenga på hjemmebane og dette blir en «Drømmekampdag» for oss alle.

 

Annonse fra Eliteserien: