Skjermbilde 2024-04-27 kl. 18.34.46

Et forferdelig resultat på hjemmebane

Vi taper 1-4 mot Raufoss.

Det var en tung, tung kveld på Color Line Stadion når det etterhvert sto hele 1-4 til Raufoss på scoringstavlen.

Den første smellen kom allerede før avspark, da det ble vurdert at Markus Karlsbakk ikke var klar for å spille kampen likevel. Den unge, lokale venstrebacken Sebastian Berntsen måtte dermed trå til på vingen, og David Johannsson gikk ned på indreløper. Simen Vatne Haram var heller ikke klar til kampen i dag, og Amidou Diop startet kampen med unggutten Thomas Gulbrandsen som reserve på stopperplassen. Hele fire spillere uten proffkontrakt startet på benken, og alle utespillerne fikk etterhvert minutter på banen.

Raufoss startet kampen best, men Håkon Hammer sendte oss i føringen etter 24 minutter, i en periode der vi hadde kommet mer inn i kampen.

Det tok likevel ikke lang tid før Raufoss hadde snudd det. Etter 35 minutter scorer Jan Inge Lynum for Raufoss, og kampen var snudd ti minutter senere gjennom Adrian Hansen. Raufoss gikk dermed til pause med en ledelse.

I pausen ble det mer skadetrøbbel. Nikolai Hopland måtte gi seg, og inn kom unge lovende Thomas Gulbrandsen på banen til sin debut i Obosligaen. Og han skulle ikke bli den eneste.

Ti minutter ut i andre omgang økte Raufoss ledelse med målscorer Oliver Rotihaug. Like etterpå ble Martin Ramsland byttet inn på som stopper. Med femten minutter igjen ble både Kristian Lonebu og John Norvik byttet inn til sine debuter. Unguttene står i det i en utfordrende situasjon, men det blir vanskelig i dag, og Raufoss vinner til slutt hele 4-1 på Color Line Stadion. Et forferdelig resultat og en svært skuffende kamp for tangotrøyene.

Neste kamp er borte mot Mjøndalen, lørdag 04. mai.