Et etterlengtet møte

Torsdag 10. september gjennomførte AaFK endelig sitt første forkostmøte i AaFK Business Club for 2020.

Annonse:

På agendaen sto etterlengtet mingling blant AaFKs samarbeidspartnere, deilig frokost levert av ISS, introduksjon av og velkommen til vår nye hovedtrener Lars Arne Nilsen, og ikke minst hvordan klubben skal berge plassen i Eliteserien. Salgs- og markedsleder Morten Alnes Grundstad entret etter hvert AaFK Business Club sitt nye konsept; loungen, og redegjorde for hvordan ståda er i klubben, litt om økonomien og ikke minst hvordan markedet ser ut.

- Det var utrolig kjekt å endelig få hilse på alle de fantastiske samarbeidspartnerne vi har i klubben. Kan vi gjøre dette flere ganger? sprudlet Lars Arne Nilsen i klubblokalene senere på dagen.

AaFK Business Club er AaFKs nettverksarena, hvor det i løpet av året gjennomføres flere nettverkstreff, blant annet frokostmøter og partnertreff.

Topp stemning under dagens frokostmøte på Color Line Stadion.
Topp stemning under dagens frokostmøte på Color Line Stadion.

- Slike frokostmøter er viktige for både oss og ikke minst samarbeidspartnerne våre, hvor de får treffe andre bedrifter i næringslivet her på Sunnmøre og drive nettverksbygging og verdiskapning på tvers av bedrifter, forteller partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe.

Avslutningsvis presenterte salgs- og markedsleder Morten tanker knyttet til utvikling av klubben kommersielt, og kom inn på et spennende område; e-sport og e-serien.

– Allerede i løpet av noen få timer etter frokostmøtet fikk vi tilbakemelding fra tre partnere om at de er interesserte i å prates nærmere rundt e-sport, forteller Morten.

Det gleder oss stort at våre samarbeidspartnere også er fremoverlente og synes dette er spennende.

- Har din bedrift også lyst til å ta en kaffe og prate om potensialet rundt e-sport, så er det bare å slå på tråden, avslutter Morten.

Her kan du se bilder fra torsdagens frokostmøte:

Annonse fra Obos-ligaen: