NTB_91xCyAeBT4M

Erling Moe kommer på SunnmørsAkademiets trenerseminar

Lørdag 25. mars arrangerer SunnmørsAkademiet trenerseminar med fokus på barnefotballen, og Erling Moe er den siste annonserte treneren som skal holde foredrag.

Annonse:

Foto: NTB

Erling Moe blir dermed med i et spennende program som SunnmørsAkademiet har satt sammen i slutten av mars. Alle trenere og fotballglade på Sunnmøre er invitert. 

- Vi ønsker å samle så mange som mulig av trenerne på Sunnmøre til en inspirerende og sosial dag på stadion, sier Sunnmørsakademiets leder, Fredrik Carlsen.

Spennende foredrag

Seminaret retter seg først og fremst inn mot trenere som leder lag i barnefotballen. I programmet for dagen blir det variert innhold der deltakerne blant annet får høre Erling Braut Haalands trener gjennom barneårene, Alf Ingve Berntsens foredrag "Flest mulig, lengst mulig, best mulig"

Karl Oskar Fjørtoft tar turen for å fortelle om sin innholdsrike reise gjennom fotballen, og den tidligere fotballspillerenog elitetreneren Anders Jacobsen kommer for å fortelle om boken "Hjelp, jeg har blitt fotballtrener". 

Geir Hansen og Øyvind Dalseth fra Sunnmøre Fotballkrets tar også turen for å snakke om enkel planlegging av gode treningsøkter for barn i alderen 6 til 12 år.

Kamp og sosialt samvær

Datoen faller på treningskampen mellom AaFK og Molde , en kamp alle på seminaret får sett fra VIP-tribunen på stadion.

Det blir og visning av landskampen mellom Norge og Spania på storskjerm i "puben" på stadion. Det vil med andre ord bli lagt til rette for at seminardeltakerne, i tillegg til faglig påfyll, får en sosial dag med  hyggelig samvær med trenerkolleger fra hele Sunnmøre.

Program
09.00 Dørene åpner
09.30 Foredrag
13.30 Lunsj
14.00 Treningskamp AaFK-MFK
16.30 Pizza og besøk av Marius Bøe (AaFK sin assistenttrener)
Sosialt samvær
20.00 Spania-Norge på TV

Billetten til Sunnmørsk Trenerseminar koster kr 499,-  og kan enkelt kjøpes HER

Annonse fra Obos-ligaen: