Erlend, John Ove eller Halvor blir "Sunnmøres ildsjel 2019"

Avstemningen er åpen.

Annonse:

Først av alt må vi få takke alle dere som har nominert kandidater til prisen "Sunnmøres ildsjel 2019", et samarbeid mellom Aalesunds Fotballklubb, COOP, Sparebanken Møre og Sunnmøre Fotballkrets. Mange gode forslag med grundige begrunnelser er kommet inn til juryen.

Juryen, som har bestått av Fredrik Carlsen fra AaFK, Bjørn Oskar Haukeberg fra SFK, Lars Ove Valaas-Breivik fra COOP og May Britt Naalsund fra Sparebanken Møre, har kommet fram til tre kandidater:

Erlend Torvik (24 år), SK Rollon
John Ove Høydal (51 år), Volda TI Fotball
Halvor Lie (73), FK Fortuna Ålesund

Stemmefrist torsdag 7. november kl. 14.00

Her kan du lese nominasjonstekstene:

Erlend Torvik
24 år
SK Rollon

Erlend Torvik er limet i Sportsklubben Rollon.  På trening og kamp, i sol eller regn, er Erlend den første som kommer og den siste som går. Til tross for at han er bare 24 år, og har fullt arbeid ved siden av, er Erlend allerede blitt Mr. Rollon.
Erlend er på Rollon-huset nærmest hvert ledige sekund. Han vasker drakter og treningstøy daglig. I tillegg legger han ned en innsats hos dugnadsgjengen i husstyret. Alt bli gjort med et smil, det er aldri nei i Erlends munn. Han har hatt disse oppgavene siden han var 17 år.
Rollon er viktig for Erlend, og ikke minst, Erlend er viktig for Rollon.

For å stemme på Erlend Torvik kan du sende en sms med:
Ildsjel1 til 2332 (Tjenesten koster 1,- pr melding)

Les hele nominasjonsteksten her

John Ove Høydal
51 år
Volda TI-Fotball

Mange fotballklubber er flinke til å lage tydelige rollebeskrivelser for på den måten gjøre det lettere å få oversikt over alle oppgaver som skal løses og finne de riktige personene. Men dette hadde aldri passet for John Ove Høydal fra Volda Fotball. Da måtte en i tilfelle tatt alle rollebeskrivelsene og gjort dem om til en. For John Ove er Mr. Volda, Mr. Dugnad, Mr. Prosjekt, Mr. Altmuligmann! Og det har han vært I mange år. Han har vært anleggsleder, styremedlem, medlem i sportslig utvalg, futsalcup-general, arrangert Tussacup, vennecup, sittet i konsertnemd, byggekomite for Mørehallen, engasjert i klubbhuspåbygg, oppmann for herrelaget, bussjåfør, svelesteiker, bingoarrangør og mye annet.
Og hvis han ikke rekker å gjøre det selv – ja, da stiller resten av familien opp og hjelper, både kone og fire gutter, alle nesten like ivrig på å gjøre en frivillig innsats for Volda-fotballen. Og samme hvor du finner ham (PS: lettest å lete rundt Volda stadion) så møter du alltid et smil, og en positiv «det løser seg-kommentar».

For å stemme på John Ove Høydal kan du sende en sms med:
Ildsjel2 til 2332 (Tjenesten koster 1,- pr melding)

Les hele nominasjonsteksten her

Halvor Lie
73 år
FK Fortuna Ålesund

Det er et ordtak som sier at bak hver vellykket mann står det en kvinne. Men det som er helt sikkert – bak kvinneklubben Fortuna står det i alle fall en mann – Halvor Lie (73). Han var med og stiftet fotballklubben%q Fortuna Ålesund i 1991, og har fulgt klubben både i med- og motgang hele veien. Halvor har hatt alle rollene i klubben – med unntak av styreleder. Så langt er han klubbens eneste æresmedlem. Halvor har virkelig stått på barrikadene for jentene, hvor holdninger fra omgivelsene ikke alltid har vært de beste.
Både tidligere og dagens Fortuna-spillere omtaler Halvor med enorm respekt. Han har en fin evne til å se hele mennesket, ikke bare fotballspilleren. Han bryr seg virkelig om utøverne, frivillige og ansatte, og setter fellesskapet høyt. Det er alltid «vi» foran «jeg». Og selv om Fortuna nå har inngått et samarbeid med AaFK, som kanskje ender med en sammenslåing, så betyr ikke det at Halvor har tenkt å gi seg. «Jeg har mange år igjen», sier han.

For å stemme på Halvor Lie kan du sende en sms med:
Ildsjel3 til 2332 (Tjenesten koster 1,- pr melding)

Les hele nominasjonsteksten her

«Sunnmøres ildsjel 2019» vil få 5.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 5.000,- i gavekort fra COOP. Klubben som ildsjelen representerer vil få kr. 15.000,-  fra Sparebanken Møre og kr. 15.000,- i gavekort fra COOP. I tillegg vil den som nominerer få kr. 2.000,- i gavekort fra COOP.

Vinneren offentliggjøres i forbindelse med siste seriekamp, hjemme mot Sandefjord lørdag 9. november. 

De tre finalistene er valgt ut av en jury bestående av:

·         Fredrik Carlsen (AaFK)

·         Lars Ove Valaas-Breivik (COOP)

·         May Britt Naalsund (Sparebanken Møre)

·         Bjørn Oskar Haukeberg (Sunnmøres Fotballkrets)

 

Annonse fra Obos-ligaen: