Erikson Spinola «Nenass» Lima klar for AaFK

Erikson Spinola Lima (22), bedre kjent som Nenass, har signert en kontrakt med AaFK ut 2020. Spilleren fra Kapp Verde blir den 4. signeringen for tangotrøyene inn mot 2018-sesongen. Midtbanespilleren som kommer fra Sarpsborg08 har en fortid fra blant annet KFUM Oslo og Vålerenga.

Annonse:
Hovedtrener Lars Bohinen er svært fornøyd med signeringen.

- Jeg er svært fornøyd med signeringen av Nenass. Det vil gi oss fleksibilitet og dekning på midtbanen som vi trenger. Han er en ballvinner med bra frekvens, og er en spiller som blir trigget når laget mister ballen. Han er på godt norsk en midtbanesliter som dekker store områder. Han er på mange måter en som rydder opp etter andre, og det er en spiller som alle lag trenger, sier Bohinen som legger til;

- Med Nenass på plass gir det oss muligheter til å bruke enkelte spillere i andre posisjoner. Vi mangler litt trøkk i gjenvinningsspillet sentralt i midtbanen, så det blir en konkurrent til de to etablerte spillerne. Vi trenger å ha dobbel dekning noen steder, viktigere enn andre posisjoner.

Nenass gjennomførte den medisinske sjekken fredag formiddag, og gleder seg stort til utfordringene som venter på Color Line Stadion.

- Det er godt å være på plass i Ålesund. Det er en god klubb med gode fasiliteter som jeg håper å utvikle meg i. I tiden som kommer skal jeg trene godt og være klar når det endelig er seriestart. 

Vi ønsker Erikson Spinola «Nenass»  Lima velkommen til AaFK!

Vår nye midtbanespiller "Nenass" ble presentert i pausa mellom AaFK - Brattvågen. Foto: Srdan Mudrinic
Vår nye midtbanespiller "Nenass" ble presentert i pausa mellom AaFK - Brattvågen. Foto: Srdan Mudrinic
Annonse fra Eliteserien: