- Er ikke fornøyd med dagens test

Gutta gjennomførte i dag den beryktede beep-testen på Color Line Stadion. Spillerne måtte løpe 20 meter ut og 20 meter tilbake, der man må løpe raskere og raskere jo lengre ut i testen man kommer.

Annonse:
Før testen kunne Bjørn Helge fortelle at han siktet seg inn på topp tre, noe han så absolutt innfridde på en kald og guffen stadion. Når én etter én segnet om på gressmatten var det kapteinen som var den siste til å kaste inn håndkleet. 

- Dette var en god start! Kjekt å se nivået er over der det bør være akkurat nå, slik jeg kan fokusere på å spille fotball på feltet, sa en sliten kaptein etter testen.

Hovedtrener Lars Bohinen var ikke like fornøyd med testen som ble gjennomført i dag

- Den er for dårlig! Såpass ærlig må vi være, fitnessen var under hva jeg hadde håpet på. Men det betyr bare vi må prioritere litt mer på fitnessen, det får vi ved å balansere ren løping og høy intensitet på øktene.

Flink til å ta vare på seg selv

Selv om Lars ikke var fornøyd med det som ble levert av alle, så fikk kapteinen skryt for jobben han hadde gjort i ferien. 

- Bjørn Helge er lett-trent, han er flink til å ta vare på seg selv. Han har skjønt at i den alderen han er i nå, så er en av de viktigste tingene å ta vare på kroppen sin. Det er snakk om å ta vare på kroppen 12 måneder i året, og da nytter det ikke med 6 uker ferie. Skal du klare å holde tritt på dette nivået så må du trene 12 måneder i året, det er ikke rom får å ta ferie. 

Allerede neste måned er det klart for ny beep-test på Color Line Stadion, og da forventer trenerteamet forbedringer.

- Det blir opp til oss sammen med spillerne å sørge for forbedringer. Det skal vi klare, men så er det ren avregning om vi skal ta det i løping eller i spill, avslutter Bohinen. 

Her er topp-tre under dagens beep-test:

Bjørn Helge Riise
Adam Ørn Arnarson
Fredrik Carlsen

Annonse fra Eliteserien: