Enorm innsats ga mange fornyelser

AaFK-spillerne ringte rundt til supportere for å selge sesongkort onsdag og torsdag.

Annonse:

- Jeg har jobbet som telefonselger, meldte en offensiv Torbjørn Agdestein før han tok sin første telefon torsdag ettermiddag.

Da var Oddbjørn Lie, Ståle Stålinho Sæthre, Jørgen Hatlehol, Sondre Brunstad Fet, Peter Orry Larsen, Jonas Grønner og nevnte Torbjørn samlet på VIP-en med hver sin mobiltelefon. Hensikten? Å få flere tidligere sesongkortinnehavere til å fornye.


Etter en litt treg start, der gutta for det meste kom til personsvar, løsnet det. Jørgen Hatlehol, som hadde satt seg godt til rette med kontaktliste og freidig mot, lot lagkameratene få høre det da han sikret en avtale. En ekstatisk Jørgen jublet i samme stil som etter seiersmålet mot Kongsvinger på Color Line Stadion i april i fjor.

- Deilig, gutta!

Kjøp sesongkort 2020 her!

Etter en seanse med en smule overtenning, fant Vatne-gutten plassen sin igjen.

På motsatt side av rommet holdt Sondre Brunstad Fet til. En hyggelig samtale med en mannlig supporter hadde resultert i et salg, og samtidig hadde Sykkylvens store sønn fått godord fra mannen i den andre enden.

Torbjørn viste salgsferdigheter når han i dag tok ringerunden rundt til tidligere sesongkortholdere. 
Torbjørn viste salgsferdigheter når han i dag tok ringerunden rundt til tidligere sesongkortholdere. 

Mens Sondre fikk skryt, skaffet Torbjørn AaFK to nye sesongkortholdere på rappen. Stordabuen gjorde med andre ord ikke skam på det freidige utropet om at han hadde selgerbakgrunn.

- Veldig tilfredsstillende, konkluderte målmaskina fra Stord.

Han hadde vært på tråden med en tidligere AaFK-spiller, som kunne fortelle at han hadde vært del av klubbens aller første lilleputtlag.

- Han sa at det skulle bare mangle at han ikke fornyet. I kveld skal han inn på nett og bestille til sønnen også. Nå er det "on to the next one". Vi må få med oss flere folk, smilte en fornøyd Torbjørn og fortsatte det gode arbeidet.

Kjøp sesongkort 2020 her!

I midten av lokalet satt AaFKs salgs- og markedsleder Morten Alnes Grundstad, tydelig fornøyd med spillernes innsats og iver.

- Vi ønsker fullt trøkk på tribunene, og gutta våre ønsker flest mulig med på stadion. All ære til det de gjør. De er flinke til å komme ut av komfortsonen og ringe rundt til supporterne våre. Dette er noe de ikke gjør til daglig, men de får virkelig inn med alt de kan altså, skrøt Morten.

Hvordan går det med sesongkortsalget da?

- Sesongkortsalget går ganske bra. Vi ligger der vi forventer. Vi ønsker alltid flere på kamp selvfølgelig, og full stadion hadde vært helt topp. Vi ser at vi trenger å mase litt på folk for å få dem til å hoppe over på riktig side av gjerdet og bli med oss på stadion, men foreløpig ser det bra ut, konstaterte han.

Peter Orry Larsen hadde tatt plass i losjen "Sukkertoppen", og med utsikt mot de noget større Sunnmørsalpene jobbet Orry seg gjennom kontaktlista.

- Jeg har fått en del napp. Noen har takket nei, men de fleste av dem som ikke fornyer har flyttet fra byen. Det må vi akseptere, og så får vi ønske dem velkommen på enkeltkamper når de er hjemme, sa midtbanespilleren med et smil.

Kjøper man sesongkort innen søndag, er man med i trekningen av signert AaFK-drakt. Vi trekker ut tre heldige vinnere, og sender avgårde en eller flere spillere til å levere drakten til vinnerne sammen med sesongkortene de har bestilt.

Kjøp sesongkort 2020 her!

Annonse fra Obos-ligaen: