Endelig lørdagskamp igjen!

Nå er det klart årets første lørdagskamp i Ålesund.

Annonse:

⁃ Endelig skal vi spille lørdagskamp igjen, sier klubbdirektør Ronny Stokke om helgens kamp som ikke bare er på en lørdag, men som også har tidlig avspark kl. 16.00. 

⁃ Det er ingen hemmelighet at vi er veldig klare for å endelig få møte Bodø/Glimt på hjemmebane. Dette er et oppgjør vi har ventet på. Vi har som alltid troen på seier, selv om vi vet at vi møter et svært sterkt lag. 

- Altoppslukende

Han håper publikum er like tent som klubben. 

⁃ Vi er klar. Det håper vi også at publikum er. Det er bare dager igjen med forberedelser, så er vi klare på og rundt banen. Det blir 90 svært spennende minutter, sier Stokke

Han legger ikke skjul på at han kjenner på nervene før hver eneste kamp. 

⁃ Dette er altoppslukende. Fotballen er rå på den måten, akkurat som det skal være, legger han til om eget engasjement. 

Gode værmeldinger

I følge værmeldingene kan det gå mot strålende sommervær på Color Line Stadion denne dagen. Selv om det sjeldent utgjør en forskjell for selveste kampen, så har det alltid litt å si for publikumsopplevelsen. 

⁃ Godt vær gjør noe med oss alle, gir litt ekstra stemning, så vi liker godt det vi ser på langtidsvarselet nå.

Det meste ligger dermed til rette for et særdeles spennende oppgjør, med gode rammer. 

⁃ Fotballtorget åpner to timer før, kl. 14.00, og det blir både musikk, grillings, og god stemning utenfor stadion, forteller arrangementssjef Sven Giske som også har klar «Premieballer», baller som sparkes ut til publikum. 

⁃ Denne gangen skal vi også prøve noe helt nytt i pausen. En aktivitet for alle, både små og store, så møt opp, sier han hemmelighetsfullt. 

For billetter: https://bestilling.aafk.no/

Annonse fra Eliteserien: