Endelig klar!

Pape Habib Gueye har fått innvilget arbeids- og oppholdstillatelse. Senegaleseren er klar for spill til helgas oppgjør mot Mjøndalen.

Annonse:

Den talentfulle tenåringen skrev under for AaFK for litt over en måned siden, og har trent godt med resten av gutta. Nå er han endelig klar for å ta på seg den oransje trøya igjen. Han fikk debuten i en treningskamp mot Molde på Aker Stadion før sesongstart, og imponerte tidvis med tekniske ferdigheter.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg

- Jeg er veldig glad for å ha signert for klubben. Det er veldig mange flotte mennesker i og rundt klubben, i tillegg har jeg fått meg flere gode venner, sa Pape til aafk.no da han ble presentert som AaFK-spiller.

Billettbestilling AaFK - Mjøndalen søndag 6. mai kl. 15.00

18-åringen har ventet en stund på arbeids- og oppholdstillatelsen, men holdt seg skjerpet på trening, blitt bedre kjent med lagkameratene og andre i AaFK-systemet, samt fått seg vertsfamilie som snakker fransk, engelsk og norsk. På oppdrag for klubben har han også vært, da han forrige helg besøkte TAFJORD cup på Blindheim sammen med lagkamerat Torbjørn Agdestein. Da møtte han både små og store AaFK-supportere, og fikk praktisert engelsk i møte med ivrige fans.

Pape har en kontrakt som varer ut 2021-sesongen.

- Nå skal jeg utvikle meg som spiller, i tillegg til å bidra til at klubben havner på øverste nivå i Norge, har lagets nye nummer 14 tidligere sagt til aafk.no.

Annonse fra Eliteserien: