- Endelig er vi i gang!

Annonse:

Endelig er vi i gang! Vi har møtt og begynt å bli kjent med det nye trenerteamet, og vi har fått vite hvilke krav de stiller til oss og hvilke forventninger de har til den kommende sesongen i OBOS-ligaen. Det er ikke til å unngå at den første uken har vært tøff. Lars stiller som sagt høye krav til oss på treningsfeltet, men det liker vi! Ikke bare skal vi bli bedre trent, men vi skal også spikre en ny formasjon.

I tillegg til mye trening, nye rutiner og regler, har det også skjedd andre ting på Color Line. Vi har signert en ny spiss fra Island ved navn Holmbert, som allerede er en del av gruppen og viser gode tendenser. I tillegg har vi flere gutter på prøvespill. Så det er nok flere signeringer i vente.

Nå er første uken unnagjort, og jeg tror jeg snakker for alle gutta når jeg sier at fredagstacoen og en fridag er hjertelig velkommen! For her gjelder det å lade opp til neste uke.

Frykter at den blir enda hardere, der vi skal runde av kommende uke med årets første treningskamp mot Hødd på Color Line Stadion! Det gleder vi oss til og vi håper dere tar turen.

Mvh Bjørn helge Riise

Annonse fra Obos-ligaen: