Enda en ålesunder klar for AaFK!

Den tidligere Herd-keeperen Tarjei Omenås (25) hentes fra opprykksrival Sogndal.

Annonse:
Den siste tiden har vi hatt besøk av prøvespillerne Per Espen Thorsen og Marius Berntzen. Samtidig har klubben hatt den snart 26 år gamle Tarjei Omenås i kikkerten. Det er nå klart at sistnevnte er klar for klubben, og tar dermed opp kampen med Andreas Lie - som også har en fortid i Herd.

Omenås startet altså karrieren hos de blå-hvite fra Moa. I 2009 gikk veien videre til Lyn. Sisteskansen har også vært i Skeid, Hønefoss og Strømmen. Før fjorårssesongen signerte den 190 centimeter høye ålesunderen for Sogndal. Han fikk med seg to cupkamper for sogningene.

Omenås kan vise til totalt 37 kamper i OBOS-ligaen for Hønefoss og Strømmen i 2015 og 2016.

Nå returnerer han altså til sin hjemby, og gleder seg stort til å ikle seg AaFKs keeperdrakt.

- Det er litt spesielt etter 10 år på reisefot. Men når muligheten med AaFK åpnet seg, så var jeg ikke i tvil om hva jeg ønsket.

Omenås, som dro til Lyn som 16-åring, har signert en toårskontrakt med AaFK og ser fram til å konkurrere med Andreas Lie om keeperplassen.

- Ambisjonen min er å konkurrere med Andreas selvfølgelig. Jeg føler jeg har vært på benken nok i 2017-sesongen, så i 2018 håper jeg å utfordre Andreas om spilletid, sier den offensive nysigneringen.

Keeper-trener Frank Mathiesen er godt fornøyd med å få Tarjei inn i keeper-teamet.

- Tarjei er en lokal keeper med Obos-erfaring. Han har vært i toppfotballen lenge, og siste året vært i Sogndal. Dette er en keeper som er ønsket for å styrke vårt keeper-team.

Velkommen til AaFK, Tarjei!

Annonse fra Eliteserien: