En spesiell dag for Fredrik

Kapteinen ble takket av foran tusenvis.

Annonse:

Foto: NTB

Det var en gang en mann fra Oslo, som for 13 sesonger siden valgte å prøve lykken på Nordvestlandet. Midtbanespilleren fra hovedstaden endte opp med å erobre Sunnmøre med sin direkte spillestil og 100 prosent innsats. Han har to cupgull med klubben, spill i Europa og haugevis av kamper for laget i sitt hjerte. I 2018 ble han utnevnt til kaptein, et verv han har vist at han har fortjent. Etter sesongen gir han seg, og lørdag fikk han en unison hyllest fra takknemlige supportere.

- Det er rørende. Jeg har hatt klump i halsen i hele dag, sa Fredrik Carlsen til aafk.no rett etter kampslutt lørdag. Da ble han intervjuet med syngende supportere på tribuna bak seg.

- Det er hyggelig med litt blest om seg selv, men det absolutt viktigste er at vi har klart å rykke opp. Det er så sykt deilig! Takk til gutta som gjør at jeg kan legge opp med at vi er tilbake i Eliteserien, sa Fredrik.

Foto: NTB / Bildbyrån
Foto: NTB / Bildbyrån



Skadeproblemer har gjort at han har blitt holdt på sidelinja denne sesongen. Kampen mot Ull/Kisa så han i dress fra tribuneplass.

- Det var spennende, og det kokte jo da Simen satt inn 3-2 med et nydelig frispark, sa han med et smil.

Utover kvelden var det svært mange, både supportere, frivillige, samarbeidspartnere, ansatte og medspillere som tok seg tid til å takke Fredrik for den fremragende jobben han har gjort for Sunnmøres stolthet. Etter sesongen er det de unge håpefulle på Sjøholt som skal få nyte godt av Fredrik Carlsen og hans gode kvaliteter. Han går nemlig inn i en 100 prosent stilling på barneskolen på Sjøholt.

Vi i Aalesunds Fotballklubb takker Fredrik for flere år med solid innsats!

Annonse fra Obos-ligaen: