- En solid forsterkning

Den høyreiste midtbanespilleren Amidou Diop blir Aalesund-spiller.

Annonse:

Den 30 år gamle senegaleseren, med fortid i Mjøndalen, Molde og Kristiansund, har signert for tangotrøyene på en toårskontrakt.

Den 196 centimeter høye midtbanemannen har 151 kamper i Eliteserien, og har i tillegg 11 kamper i tyrkisk 1. Lig for Adanaspor.

- Jeg er fornøyd med valget om å signere for AaFK. Det var interesse fra en rekke klubber, men det riktige valget var Aalesund, sier Amidou.

KJØP SESONGKORT HER!

Han blir med AaFK-troppen som tidlig lørdag morgen reiser til Marbella for treningsleir, og ser fram til å bli kjent med sine nye lagkamerater.

- Det blir bra å dra med resten av troppen. Vi skal spille kamper, trene godt og forberede oss. Jeg gleder meg til å komme i gang og vise meg fram for Aalesund-supporterne, sier Amidou.

AaFKs hovedtrener Lars Arne Nilsen er veldig fornøyd med å få Amidou Diop til klubben.

- Han er en rutinert midtbanespiller med stor rekkevidde. Han er god med ballen og en flott type. Vi har fulgt ham over tid, og vi liker det vi ser.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland forteller at klubben har jobbet med å få på plass den nye signeringen en liten stund.

- Vi har jobbet med dette siden før jul, og er selvfølgelig veldig fornøyd med å få det på plass, sier han, og kaller signeringen av midtbanemannen en solid forsterkning.

Annonse fra Obos-ligaen: