- En skikkelig test

Kristiansund BK kommer på besøk fredag. Da får AaFK-laget tydelige svar på hvordan tingenes tilstand er.

Kristiansund BK kommer på besøk fredag. Da får AaFK-laget tydelige svar på hvordan tingenes tilstand er.

Foto: Srdan Mudrinic

Annonse:
- Vi får en skikkelig test mot Kristiansund. Vi får testet oss litt mer defensivt enn vi har fått gjort mot Brattvåg og Hødd. Kristiansund kommer sikkert til å prøve å skape litt mer trøbbel for oss. Jeg håper og tror at vi skal være klar for det, sier AaFK-stopper Oddbjørn Lie.


30-åringen og lagkameratene har 7-0 på de to siste kampene, men mot Christian Michelsens overraskelseslag fra Nordmøre blir motstanden en helt annen.

Fylkesrival Kristiansund og hjemmelaget Aalesund marsjerer ut på gressteppet til et oppgjør dommeren blåser i gang klokken 15.00. Hovedtrener Lars Bohinen forteller at flere spillere kjenner seg stive og støle etter en god, men hard periode med trening og kamper. Lars ønsker ikke å ta noen sjanser med spillere som sliter litt.

- I utgangspunktet er 13 spillere fra A-stallen med, og så supplerer vi med fire-fem juniorer som skal få bryne seg på eliteseriemotstand, forklarer Lars.

Både Bjørn Helge Riise og Aron Thrandarson er forventet å stå over kampen mot KBK, da begge er småskadet. I tillegg er Mikkel Kirkeskov og Daniel Gretarsson usikre. De er tilbake i trening, men sliter med litt «smårusk».

- Spillerne begynner å merke kjøret, både muskulært og mentalt, forteller Bohinen, og sier videre at kvaliteten på treningene den siste tiden har variert mer enn i starten av oppkjøringen.

- Det er ikke noe annet enn forventet, legger han til.

En som blir å se på Color Line Stadion fredag ettermiddag, er nysigneringen Erikson Spinola Lima. «Nenass», som midtbanemannen fra Kapp Verde kalles, ble hentet fra Sarpsborg 08 forrige uke.

Se hele intervjuet med Lars:


Annonse fra Eliteserien: