- En kamp der ingenting fungerte

Ingen legger skjul på at det har vært skikkelig blåmandag på stadion etter kampen i går kveld.

Annonse:

Foto: NTB

- Rett og slett et nivå vi ikke kan være kjent med, sier en svært skuffet og ærlig Simen Rafn om kampen han omtaler som "drit dårlig" fra hele laget. 

Det er naturlig nok rimelig trykket stemning i gangene på Color Line Stadion i dag  etter 1-3 tapet mot Sarpsborg 08. En kamp alle hadde gledet seg til. Ikke  bare de nesten 5000 som hadde møtt frem, men også laget. 

Her lå alt til rette for å høste nye poeng etter det som ble en solid opptur med seier mot Strømsgodset på bortebane. Sånn gikk det ikke. 

- Vi må bare erkjenne at det som skjedde utpå der, var drit dårlig. Alle skjønner at vi må heve nivået kraftig skal vi fortjene plassen vår i Eliteserien, sier Simen Rafn om kampen der ingenting satt som det skulle. 

- Rett og slett en dag der ingenting fungerte. Vi slipper til enkle mål, får ikke til presset, og det preger hele kampen. Vi vinner ikke kamper i Eliteserien på denne måten og det er noe hele laget må stå inne for. Dette handler om hver enkelt sin opptreden i hver enkelt situasjon. Det blir ikke verre enn dette, sier han. 

Neste motstander ut er Molde på bortebane kommende søndag før Viking kommer på besøk og det rigges for ny hjemmekamp 2. oktober. 

- Det får være greit å deppe fra seg i dag, men nå handler det om å komme seg på trening å løse det. Vi har bare viktige kamper foran oss. Vi håper supporterne og publikum er med, for den støtten trenger vi. Hva heter det? Det er når man fortjener det som minst, man trenger det som mest? Sier Rafn som er klar over at dette skuffet. 

- Det er lett å rope på både trenere og apparatet rundt. Det er det enkleste det. Til syvende og sist er det de 11 som er ute på banen som bestemmer hvordan det ser ut, og i går gjorde vi ikke jobben vår. Enkelt og greit. Men skal vi klare det løftet som trengs nå, er det bare en ting som gjelder:  Å samle seg og bli enige om å fremstå som et lag.

 

Annonse fra Eliteserien: