En julegave fra oss til dere!

Sten Grytebust skal være med å ta klubben tilbake der den hører hjemme!

Annonse:

Foto: AaFK

Sesongkort 2024 - Sikre deg kortet til Earlybird-pris!

Bli med hjem i stua til Sten Grytebust når han satt pennen til papiret og skrev under ny kontrakt for tangotrøyene. Klikk her om du ikke får opp videoen.

Artikkelen fortsetter under.

Sportssjef Bjørn Erik Melland var lille julaften på besøk hos Sten for å gjøre den muntlige avtalen skriftlig. Han er klar på at bidraget til Sten strekker seg langt forbi sin egen prestasjon på banen. 

- Sten er en meget god keeper, en profil og en ekte AaFK-gutt. Det aller viktigste for oss er det Sten bringer inn i gruppen gjennom erfaring og lederskap. En viktig signering for oss, understreker Melland. 

Det skorter ikke på unge talenter i klubben for øyeblikket, og dermed var det ekstra viktig for klubben å ha en slik spiller som har erfart hele reisen selv. Trener Christian Johnsen var godt fornøyd når han fikk nyheten om at avtalen var i boks.

- Vi er veldig glade for at Sten fortsetter i AaFK. Han er Sunnmøring, han er glad i å trene og han har et stort hjerte for klubben. Til tross for at han har vært med på veldig mye, så har han fortsatt en stor sult og lyst til å forsette å utvikle seg som keeper, sier Johnsen.

Christian Johnsen var tydelig til Sunnmørsposten etter nedrykket var et faktum mot Bodø/Glimt. AaFK må skape et lag som er villige til å jobbe sokkene av seg neste år mot målet om å vinne 1. divisjon. For å klare det er det nødvendig med spillere som tørr å sette høye krav.

- Sten er en stor driver i treningsarbeidet vårt og en av de som setter standeren på hver eneste trening. I tillegg til at han stiller store krav, er han samtidig en person som bryr seg om lagkameratene og viser omsorg når det er behov for det, forteller Johnsen.

Hovedpersonen selv var også godt fornøyd med å signere for ett år til med klubben det hele startet med etter debuten mot Molde FK den 22 August, 2009.

- Det er deilig å få det på plass. Dette var jo mitt første valg, det skal ikke være noen tvil om det. Jeg hadde veldig lyst til å bli i klubben, så det er deilig at vi klarte å komme til enighet om en ny avtale, sier Grytebust.

Sten kom fra moderklubben Ellingsøy, og spilte for AaFK fra 2008 til 2016. Da var tiden moden for å prøve seg i det store utland, men i 2022 kom han endelig tilbake.

- AaFK er veldig viktig for meg. Jeg blør veldig for klubben. Nå gjorde vi en veldig dårlig sesong, og jeg var en del av det. Jeg har lyst til å være en del av dette nå, og få AaFK tilbake der de hører hjemme, avslutter Grytebust kontant.

Sesongkort 2024 - sikre deg kortet til Earlybird-pris!

Annonse fra Obos-ligaen: