- En god plass å utvikle seg

Isak Dybvik Määttä har signert proffkontrakt med AaFK.

Annonse:

- Det er veldig stort. Jeg setter stor pris på å ha fått kontrakt. Dette har jeg jobbet for så lenge jeg har spilt fotball, sier stortalentet fra Langevåg fornøyd.

Foto: Srdan Mudrinic

Han har nettopp signert på en avtale med en varighet på to og et halvt år. Selv om unggutten har hatt tilbud fra andre klubber, falt valget på å fortsette hos tangotrøyene.

- Jeg har det veldig fint her. Treningshverdagen er fin, der jeg er med i en treningsgruppe som får være med A-laget. Dette er en god plass å utvikle seg. Nå vil jeg fortsette å ta store steg, sier Isak, som på sikt vil forsøke å spille seg inn på laget. Isak signerer proffkontrakt bare kort tid etter at kompisen Vetle Fiskerstrand gjorde det samme. Begge har bakgrunn fra Langevåg IL.

Isak har også vært innom Fiskerstrand IL, og mener det ikke er tilfeldig at klubbene på Sula får frem unge, gode fotballspillere.

- Flinke trenere, slår han fast på spørsmål om hva som er årsaken.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland er svært fornøyd med at en avtale med Isak er på plass.

- Isak er en gutt med stort potensial, og han har en veldig tydelig identitet som spiller. Han er en ambisiøs type, og vi vet at Molde og flere andre klubber har hatt et sterkt ønske om å knytte ham til seg. Vi er veldig glade for at Isak ønsker å utvikle seg videre i AaFK i årene fremover, sier Bjørn Erik.

Isak er en lokal spiller, og en av flere som gjennom årenes løp har blitt en del av Aalesunds A-stall. Bjørn Erik skryter av jobben som gjøres hos sunnmørsklubbene.

- Vi er avhengige av at det jobbes godt i samarbeidsklubbene på Sunnmøre. Mange spillere drømmer om å spille for AaFK, og den drømmen er mulig med god hjelp av trenere og andre dyktige ressurspersoner i klubbene rundt oss, sier han.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer Isak med proffkontrakt.

Annonse fra Obos-ligaen: