- En feltets mann

Roger Naustan gleder seg til å jobbe tett med Lars Arne Nilsen.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Kjennskap til "godfot"-teorien, vaskeekte trønder med fortid i RBK og attpåtil veldig godt kjent med 4-3-3. Roger Naustan går inn i Lars Arne Nilsens trenerteam med klare styrker. Den største, mener han selv, har han på feltet.

- Jeg er en feltets mann, sier 39-åringen. - Det er der jeg trives aller best. Det er kjernen i mitt virke, forteller Roger, som har jobbet med AaFKs hovedtrener i Brann.

Nå hentes han til Sunnmøre for å styrke apparatet rundt A-laget. Den tidligere Levanger- og Byåsen-treneren gleder seg stort.

- Jeg og Lars Arne kjenner hverandre godt fra før, og vi vet hva hverandre står for. Det skal bli artig å jobbe tett med ham og bidra til å utvikle Aalesund i riktig retning. Vi har et tankegods som er veldig likt, sier Roger.

Neste uke har han sin første arbeidsdag i klubben, og sier at han skal bruke tida godt til A-laget møtes igjen i slutten av måneden.

- Det blir helt sikkert mye å sette seg inn i. Nå har jeg holdt meg oppdatert fra utsida og sett samtlige av kampene til AaFK under Lars Arne. Selv om de sportslige resultatene ikke har vært gode, så ser jeg at det bor mye i gruppa. Her er mange spennende enkeltspillere som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med, sier trønderen.

Han fortsetter:

- Jeg ser muligheter i at det ikke har gått så bra i 2020. Her er et stort potensial, og så må vi sørge for å legge ned et hardt arbeid for å lykkes. Det har jeg troa på at vi skal klare.

Annonse fra Eliteserien: