- En fantastisk type å ha her

Aalesunds Fotballklubb forlenger avtalen med Torbjørn Agdestein.

Annonse:

Foto: NTB

Målsniken fra Stord har vært ute av spill siden før seriestart på grunn av en kneskade. Torbjørn tar stadig nye steg på veien mot å bli friskmeldt, og vi i AaFK kan ikke vente med å se angrepsspilleren tilbake på bana.

- Torbjørn har jobbet veldig hardt de siste månedene for å komme tilbake så godt og raskt som mulig fra skade. Han er veldig motivert for å fortsette i AaFK, og er en fantastisk fin type å ha i en prestasjonsgruppe, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Avtalen med Torbjørn er i første omgang forlenget til sommeren 2021, men avtalen inneholder en opsjon om ytterligere forlengelse.

Hovedpersonen selv er veldig fornøyd med at avtalen er forlenget.

- Det gir meg en følelse av tillit. Det er et tegn på at klubben ser at jeg gjør jobben som trengs. De har troa på at jeg kommer tilbake i god form, og det skal jeg. Forhåpentligvis skal jeg få med meg store deler av vårsesongen 2021, sier Torbjørn, som forteller at både samboeren og deres lille datter stortrives i Ålesund.

Torbjørn er som nevnt i opptrening etter kneskaden, og kan fortelle at det er framgang å spore.

- Det går veldig bra. Jeg har hatt veldig god progresjon. Jeg kan trene veldig hardt og mye, men selvfølgelig med begrenset aktivitet. Det har gått mest i styrke og løping foreløpig, samt litt fotballteknisk, forklarer spissen.

Det har selvfølgelig vært utfordrende å trene seg opp etter kneskaden mens resten av gutta har spilt fotball, men Torbjørn har vært ved godt mot og topp motivert.

- Jeg har fortsatt lyst til å satse videre og har mange år igjen på fotballbana Jeg har en kropp som tillater det, og har taklet det å være skadet godt. Man må være villig til å gjøre jobben selv, og det krever mye mentalt og fysisk. Når man har såpass lyst til å komme tilbake, så er det lettere å få jobben gjort, slår han fast.

Vi gratulerer Torbjørn med ny kontrakt!

 

Annonse fra Obos-ligaen: