NTB_0DBbRCPDjsM

- En absolutt godkjent start

Christian Johnsen om de to første kampene og mandagens kamp mot Lyn.

Annonse:

Foto: AaFK

AaFK har åpnet sesongen i OBOS med uavgjort mot Stabæk, som er forventet å ligge helt i toppen, og seier borte mot Start. To kamper med godkjent resultat og oppløftende spill. Trener Christian Johnsen gir tommel opp, men er klar på at dette er en maraton. 

- En absolutt godkjent start. Vi har gjennomført to bra kamper, og hadde sikkert fortjent alle tre mot Stabæk. Men vi vet jo det at OBOS-ligaen er såpass tøff at det gjelder å klare å nullstille til hver kamp fremover og være best på alt som er gratis. Vi må løpe mest, duellere og vinne det spillet, for så å bruke kvaliteten vi har i laget. 

Mandagens motstander er et lag som har hatt en lang vei å gå tilbake til toppfotballen, siden sist vi møtte de i 2009. Den gangen endte det med 2-0-seier, både borte og hjemme. 

- Jeg tror vi møter et bedre lag i øyeblikket enn det Start var, da dette er et samkjørt lag som har spilt sammen en stund. De er godt strukturerte både offensivt og defensivt og har en del gode ballspillere. Jeg tror nok vi må opp et hakk fra sist, konstaterer Johnsen. 

Flere supportere klør også etter å se Moctar Diop og Noah Solskjær i aksjon i serien. Johnsen kan fortelle at de ikke er langt unna. 

- Det er litt usikkerhet rundt Karlsbakk og Kilen etter sist kamp, men det må vi bare se inn mot i morgen. Utover det så er troppen relativt lik sist. Det er litt vanskelig å si med Moctar og Solskjær, men de er nok alt fra 10 dager til litt over to uker unna å være med i en tropp. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: