Emil Solnørdal til SalMar Akademiet

AaFK takker for hans bidrag så langt i tangotrøya, og ønsker han lykke til videre i Trondheim.

Annonse:

Emil Solnørdal går til SalMar Akademiet hos Rosenborg.

Foto: Srdan Mudrinic

Emil Solnørdal har vært i AaFK siden 2012, hvorav tilnærmet fast i A-stallen siden 2017. Nåløyet for å slå gjennom er trangt på toppnivå, og Solnørdal har i dag flere spillere foran seg i køen i sin posisjon på førstelaget til AaFK.
Solnørdal trenger en kamphverdag på et høyere nivå enn 4. divisjonsspill for AaFK 2. Den muligheten ligger hos RBK 2, som kjemper om opprykk fra sin 3. divisjonsavdeling.

- Det har ikke blitt så mange muligheter her som jeg hadde håpet på. Jeg tror dette kan være et fint steg for meg. Jeg vil utvikle meg og føler at dette er riktig, sier Emil.

Ved å gi Emil denne muligheten håper AaFK han kan ta nye steg i sin karriere.  

- Dette kan gi ham den nødvendige kamperfaringen han har behov for på dette utviklingspunktet av sin karriere, og at han på et senere tidspunkt igjen ikler seg oransje drakt på Color Line Stadion, sier sportslig leder i AaFK Bjørn Erik Melland.

Solnørdal setter pris på dialogen han har hatt med klubben rundt overgangen.

- Dialogen med Aalesund er fin. Begge parter ønsker at jeg skal bli best mulig slik at jeg forhåpentligvis kan komme tilbake hit.

Det er mange lovende unggutter i AaFK, og denne overgangen åpner muligheten for andre av våre talent til å vise seg frem for A-laget i tiden fremover.

Emil Solnørdal etter kampen mot Hareid. Foto: Srdan Mudrinic
Emil Solnørdal etter kampen mot Hareid. Foto: Srdan Mudrinic
Annonse fra Eliteserien: