Ellevilt drama da AaFK tok ett poeng

Aalesund lå under 3-1, men kom tilbake og fikk med seg poeng mot Ranheim.

Etter relativt rolige første 45 tok det fullstendig av etter pause på EXTRA Arena onsdag kveld.

AaFK startet bra, og var friskest mot Ranheim de første ti minuttene. Tangotrøyene fikk derimot ingen uttelling, noe Ranheim på sin side fikk. Hjemmelaget fant nettmaskene etter 12 minutter. Vertene fikk hjørnespark fra høyre, og Daniel Kvande var sterkest i feltet og headet inn 1-0.

Resten av omgangen var preget av tette dueller. Ranheim spilte Aalesund lave, og hadde et par farlige angrep uten å få mål nummer to. AaFK skapte lite, men fikk en stor sjanse på overtid, da David Kristjan Olafsson dyttet ballen ut til Sigurd Haugen. Spissen avsluttet, men Ranheims keeper var med på notene.

Ranheim gikk til pause med ledelse.

Etter en rolig start på andre omgang eksploderte det fullstendig etter at timen var passert.

Sigurd Haugen ble spilt gjennom og takket for tilliten ved å runde keeper og utligne til 1-1. Kun tre minutter senere satte Marcus Mehbert inn 2-1 til hjemmelaget etter rot i AaFKs bakre rekker. Elias Melkersen økte så til 3-1 fra ellevemetersmerket, før Aalesund virkelig våknet.

Først banket Simen Bolkan Nordli inn 3-2, før samme mann et par minutter senere ble felt. Fra straffemerket var Kristoffer Barmen sikkerheten selv, og plutselig var det igjen likt på EXTRA Arena.

AaFK presset på for den avgjørende scoringen, og var veldig friske mot slutten av kampen. Tre minutter på overtid var Sigurd Haugen ikke langt unna å bli den store helten. Han fikk en ball i bakrom, og smalt til, men ballen dunket i tverra.

Det endte 3-3 i Trondheim.

Ranheim - Aalesund 3-3 (1-0)