Dyktige trenere er med videre

Jonas, Øyvind og Sindre har signert nye avtaler.

Annonse:

Forsidebilde: Keepertrener Sindre Ryssevik (Foto: Jon Forberg).

Vi har gleden av å annonsere at Jonas Sunde, Øyvind Dalseth og Sindre Ryssevik fortsetter i akademiet vårt. Trioen har skrevet under nye avtaler med klubben.

Jonas Sunde:

Jonas har signert på en ny toårsavtale med oss. Han fortsetter i sin rolle som trener på G16 sammen med Per Gidlund. I tillegg blir Jonas toppspillerutvikler for aldersgruppa 12 - 16 år. Blant annet vil han få ansvar for AaFK sine morgentreninger. Jonas vil også ha en rolle inn mot G13 bylag, som vi drifter i samarbeid med Sunnmøre Fotballkrets.

- Vi er veldig glade for at Jonas blir med videre. Jonas er ung, ambisiøs og hardtarbeidende. Han får ei veldig sentral rolle i AaFK Akademiet, både som trener på vårt G16-lag, men også som toppspillerutvikler. Gjennom denne stilingen styrker vi vår satsing inn mot unge spillere på Sunnmøre, sier utviklingsleder Sindre Eid.

Øyvind Dalseth:

Øyvind har signert på en ny ettårsavtale med oss.Stillingen er deltid, og er i tillegg til jobben Øyvind har i Sunnmøre Fotballkrets. Øyvind vil som i 2020 og 2021 være trener for G14-kretslaget, som vi drifter sammen med Sunnmøre Fotballkrets.

- Det er meget viktig for oss å få Øyvind på plass. G14-kretslaget er et viktig lag for oss i AaFK, og Øyvind har både erfaring og kompetanse til å vite hva som skal til for å lykkes som lag, men ikke minst individuelt i denne alderen, sier Sindre Eid.

Sindre Ryssevik:

Sindre har signert på en ny avtale med oss. Avtalen er på ett år. Sindre fortsetter i sin rolle som keepertrener i AaFK Akademiet. Det betyr at Sindre har ansvaret for keeperne på følgende lag: Bylag G13, Kretslag G14, AaFK G16, AaFK G18 og AaFK 2.

- At Sindre tar et år til betyr kontinuitet og mye kompetanse og erfaring. Sindre har gjennom sine år som keepertrener opparbeidet seg referanser på hva som må til for å lykkes på toppnivå. Denne erfaringen er ekstremt viktig for oss i AaFK å ha i vårt team, lyder det fra navnebror Eid.

Annonse fra Eliteserien: