Dramatiske sluttminutter på Aker Stadion

Erik Leandersson avgjorde på overtid for guttelaget mot erkerival Molde

Guttelaget har åpnet bra, og sto med full pott etter to kamper i nasjonal serie. Så langt har de slått Brann 4-1 og Tromsø 3-1 på Color Line Stadion. Nå ventet en tøff bortekamp på Aker Stadion.

Lagene møttes sist i februar. Da ga guttelaget seg ikke før det stå hele 2-8 på måltavla på Aker Stadion. Tobias Nordhus scoret hele fire mål, mens Tobias Karlsbakk og Erik Leandersson hadde to hver.

-Kampen åpner bra. Vi tar kjapt kommandoen. Men etterhvert detter vi litt lengre bak og spillet jevner seg ut, forklarer trener Per Gidlund.

Begge lagene går til pause uten mål. Men når dommeren blåser igang for andre omgang ble det skikkelig liv i sakene.

Etter noen minutter får AaFK straffe. Tengel Fredriksen er sikker fra krittmerket, og sørger for 0-1 ledelse på Aker Stadion.

Gleden skulle være kortvarig for de unge talentene, når Molde svarer på en kontring like etterpå.

Slik skulle det også forsette. Guttene spiller god fotball og øker til 1-2 gjennom Gustav Juliebo en liten stund senere. Laget har tilsynelatende god kontroll på kampen, men får en kalddusj når hjemmelaget utligner nok en gang.

En thriller av en kamp var på veis ende. På overtid av overtid løper Erik Leanderson inn bak midtstopperene til Molde. En strøken ball havner til slutt i hans kontroll. Alene med keeper gjør han ingen feil og setter inn vinnermålet lavt i det lengste hjørnet.

-Dette var akkurat slik en derbykamp skal være. En tøff kamp med mye dueller, og spenning til siste slutt. Det er likevel mye vi kan forbedre, og det arbeidet starter allerede imorgen, konstanterer svensken.