Disse to har signert

Mads og Torbjørn har skrevet under på avtaler med klubben.

Annonse:

Foto: Jon Forberg

Aalesunds Fotballklubb har blitt enig med Mads Holst Christensen om en ny avtale som rehab-coach. Dansken har vært en del av klubben siden våren 2018, da han ble ansatt som fysioterapeut.

Mads var ferdig utdannet som fysioterapeut i 2017, og kom til Aalesund med erfaring fra en privat klinikk i Ringkøbing. Han var også engasjert i fotballklubben Ringkøbing på nivå tre, samt det danske banelandslaget i sykkel.

Den nye avtalen med Mads varer ut 2023-sesongen.

- AaFK er på en spennende og ambisiøs reise. Når du får tilbudet om å bli med på denne reisen er det en no-brainer. AaFK skal til toppen av norsk toppfotball innen fotballvitenskap, vi har kommet et godt stykke på vei, men mye arbeid gjenstår og den jobben gleder jeg meg til.

- Jeg vil i tillegg benytte muligheten til å gi en stor takk til oppmannsutvalget i AaFK som daglig hjelper meg med logistikk på trening og i kamp, og som alltid stiller opp med smil og godt humør

Bjørn Erik Melland setter pris på å få med Mads inn i en ny periode. 

- Mads hentet vi til AaFK for tre og et halvt år siden, og han har vokst voldsomt i jobben sin. Han er en mann som gir 100 prosent, som gjør en veldig viktig jobb i trenerteamet, og som trenere og spillere er veldig fornøyd med. Kontinuitet er viktig for at vi skal ta nye steg og vi setter derfor stor pris på at Mads blir med oss videre, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

En avtale er også på plass med Torbjørn Agdestein, som går inn i en 50 prosent stilling knyttet til akademiet. Engasjementet har varighet ut året. Torbjørn trener seg for tida opp etter kneskade.

-Jeg ser på dette som en unik mulighet til å få erfaring og kompetanse i områder jeg ønsker å kunne fortsette med når jeg legger fotballskoene på hylla. Jeg er veldig takknemlig og glad for at jeg kan fortsette å bidra i klubben under opptreningen min, sier Torbjørn til aafk.no.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland er fornøyd med å finne en løsning rundt Torbjørn Agdestein. 

- Vi er veldig fornøyde med å ha funnet en løsning sammen med NAV som gir oss muligheten til å ansette Torbjørn i AaFK, samtidig som han jobber hardt for å komme tilbake som spiller så sterkt og raskt som mulig. Dette er en veldig god løsning for alle parter, sier Bjørn Erik Melland.

Annonse fra Obos-ligaen: