Diaw med hat trick

Mamadou Diaw scoret tre da AaFK 2 imponerte stort med 4-0-seier i toppkampen mot Elverum på hjemmebane.

I dag fyller Aalesunds Fotballklubb 108 år og AaFK 2 ga klubben en fantastisk flott gave da overbeviste og slo serietoer Elverum hele 4-0.

Mamadou Diaw var i scoringsform og startet ballet etter 37 minutter da scoret sitt første for dagen. Da fikk han tydeligvis blod på tann, for kun fem minutter senere doblet han ledelsen til 2-0.

Men han nøyde seg ikke med det. Etter 61 minutter fullførte han sitt hat trick da han økte til 3-0.

Kampens siste mål fikk Jørgen Hatlehol æren av å sette inn da scoret fire minutter senere.

4-0-seieren førte AaFK 2 forbi Elverum på tabellen og de har nå 27 poeng på 12 kamper, like mange som serieleder Molde 2, som har en kamp mindre spilt. De møter Førde på bortebane mandag.