AaFKs prøvespiller var med da andrelaget spilte 1-1 mot Herd.

Herd - Aalesund 2 1-1 (1-0)
Treningskamp
AMFI Moa Stadion

Et ungt AaFK 2-lag, med 18 år gamle Mamadou Diaw fra start, møtte lørdag 3. divisjonskollega Herd på AMFI Moa Stadion. Den unge prøvespilleren fra Senegal viste flere ganger prov på at han har spennende kvaliteter, og kunne også fått nettkjenning. Tidligere AaFK-keeper Sondre Sødergren viste godt keeperspill og hindret Diaw.

Noen minutter etter at halvtimen var passert tok hjemmelaget ledelsen ved Bendik Mathiesen. Scoringen til Frank Mathiesens sønn var av det vakre slaget. Bendik banket ballen i vinkelen, og sørget for 1-0 - et resultat som holdt seg til pause.

I andre omgang var det AaFK 2 som fant nettmaskene. Seks minutter før slutt utlignet Kristoffer Ødven. Han fikk fatt i en Sødergren-retur og plasserte ballen helt nede ved stolperota. Dermed endte det 1-1 på AMFI Moa Stadion.

- En positiv kamp for oss med tanke på at våre unge spillere får utfordret seg på nivå. Vi står overfor spillere, lag og en arena som vil møte oss i årets Norsk Tipping-ligaen. Spillerne opplever definitivt å mestre nivået, samtidig som vi på deler av spillet opplever nye krav og referanser til hva vi må levere for å henge med, sa trener Amund Skiri etter kampen.