Dette er hans nye heimebane

Torbjørn Kallevåg blir AaFK-spiller.

Annonse:

Lars Arne Nilsen har fått på plass enda en brikke i sitt tangofargede puslespill. Torbjørn Kallevåg skrev i dag under på en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen.

I tillegg til å være fotballspiller med erfaring fra Eliteserien, har Torbjørn vært med i NRK-suksessen "Heimebane". Der var hans Varg, blåtrøyer fra Ulsteinvik, i amper rivalisering med "J*vla Aalesund". Nå skal midtbanemannen spille for klubben, og det gleder han seg til. 

- Endelig gikk det i orden. Det er godt å være på plass, sier nysigneringen, som den siste tida har trent med klubben og brukt tid på å bli kjent i nye omgivelser.

Den 28 år gamle bømlingen startet karrieren i Bremnes, før han i 2012 tok turen til Vard Haugesund. Han har også fortid i Hødd og Haugesund, og ankommer AaFK fra Lillestrøm, hvor han har vært med på opprykk til Eliteserien. Nå skal han bruke erfaringen sin til det beste for Aalesund.

- Jeg håper jeg har kvaliteter som fotballspiller til at vi kan vinne fotballkamper og ta steg. Jeg skal bidra med kreativitet og målpoeng, sier Torbjørn, som har troa på at AaFK skal kjempe i toppen av tabellen.


Hovedtrener Lars Arne Nilsen er veldig fornøyd med å ha signert Torbjørn Kallevåg.

- Han er en spennende type som kan bekle flere roller. Torbjørn vil passe godt inn i AaFK og måten vi skal spille på, forteller LAN, som trekker fram den viktige rolla Torbjørn hadde for at Lillestrøm rykket opp i fjor.

- Torbjørn vet hva som skal til og hva dette handler om. Dette er en signering som gjør at vi står sterkere, legger han til.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Torbjørn hjertelig velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: