Dette er årets JUBEL-vinner 2020

Jentene fra Larsgården stikker av med 30.000 kroner.

Annonse:

Siden vi dessverre ikke kunne ha så mange tilskuere til stede på Color Line Stadion i fjor, måtte vi justere på den populære konkurransen OBOS Tribunejubel. Vi inviterte sunnmørslagene til å lage heiarop, filme seansen og sende filmen til oss. Engasjementet var det ingenting å si på.

Flere flotte bidrag kom inn, og nå er det klart: Vinneren er Rollon J2013!

- Heiaropet ble laget på tribunen mens jentene trente. Treneren ga oss foreldrene beskjed om at jentene trengte et heiarop innen ti minutter, slik at de kunne være med på konkurransen, forteller lagets arrangementsansvarlig, Lene Susan Flem Debess.

Dette ble resultatet:

Rollon jenter, det er vi.
Mange mål, det skårer vi.
Aldri redd for fart og spenning, ball i nettet liker vi.
OBOS jubel, ja vi liker, AaFK her er vi!


- Vi har en flott gjeng med jenter i Rollon, og vi arbeider på tvers av flere årsklasser for å skape et godt miljø og trivsel. Gjennom godt samhold både mellom foreldre og jenter på tvers i årsklasser har vi tro på at vi skaper et langvarig jentefotballmiljø i klubben. Vi har tidligere arrangert både juletrefester og hatt kafé i Moloveien for å tjene penger til laget, og det har vært viktig for oss å koble inntjening sammen med noe vi gjør sammen som lag. Dette er noe som ikke har vært så lett å gjennomføre det siste året, forklarer Lene.

Med pengene laget vant i konkurransen vil jentene kunne ha gode treningsøkter sommer som vinter, være med på turneringer, og ikke minst ha kjekke sosiale samlinger både som lag og sammen med de andre i klubben.

- Vi takker alle som har stemt på oss, og ikke minst AaFK, sier Lene.

Christer Jensen, forvaltningssjef i OBOS Region Nordvest, gratulerer Rollon-jentene med premien. Han forteller at det er viktig å nå ut til de lokale fotballklubbene.

- For oss er det viktig, i samarbeid med AaFK, å bidra ute i breddeklubbene og skape et bedre miljø slik at breddeklubbene lykkes. Det er dem vi til syvende og sist håper skal levere spillere til AaFK, sier Christer.

- Vi ønsker å bidra til at Sunnmøre fortsatt skal være et attraktivt sted å bo, og da er samarbeidet med Sunnmøres stolthet i forbindelse med OBOS Tribunejubel et viktig tiltak, legger han til.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer Rollon-jentene, samt Emblem G2012, Herd G2013, SIF/HESSA G09 og Herd G9, som stakk av med 10.000 kroner hver.

 

Annonse fra Obos-ligaen: