- Det har vært mye smerte og elendighet

Annonse:

Etter 14 år ble det endelig seier over Molde i seriesammenheng. Hele 5063 dager skulle gå før før jubelen kunne slippes løs. Etter så mange dager er det ekstra deilig å slå Romsdals-laget Molde.

- Det er utrolig deilig å slå dem, og i dag vinner vi veldig fortjent. Vi slo dem i sesongoppkjøringa, og det er fantastisk vi klarer å følge opp i dag. Vi går inn for å vinne hver kamp vi spiller, så vi får fortsette å ha den innstillinga videre, så blir det forhåpentligvis flere seire som dette i år. Andreas har vært fantastisk i hele år, og i dag redda han oss flere ganger, oppsummerte Mos til Eurosport etter kampen.

 

En som har ventet ekstra lenge er Trond, som selv spilte mot Molde sist gang Tangotrøyene vant i seriesammenheng. 

 

- En fantastisk følelse etter 14 år med ventetid. For oss ekte sunnmøringer har det vært mye smerte og dårlige opplevelser. Det er helt fantastisk med 500-600 sunnmøringer på tribuna, og det viser at vi har gjort noe riktig over tid. De gir oss en fantastisk støtte her i dag, og sammen med Andreas sine fantastiske redninger, Mos sitt kjempemål, og samtidig løper vi som bare det og gjør det ekkelt for Molde, er årsaken til at vi vinner her i dag. Jeg er en utrolig stolt trener akkurat nå, og jeg elsker den følelsen det gir av å slå Molde her oppe etter så lang ventetid, sier Trond Fredriksen.

En som ble satt på prøve gjentatte ganger på Aker Stadion var Andreas Lie. 

- Dette betyr veldig mye for veldig mange. Vi var bedre enn Molde i dag, men har fortsatt en vei å gå. Det fungerer greit defensivt nå, og vi forsvarer oss som et lag og vinner duellene. Vi har litt marginer med oss i tillegg i dag, men det er vi avhengig av i kamper som dette, sier Andreas Lie.

Annonse fra Obos-ligaen: