DSC07930-Enhanced-NR

- Det føles veldig stort!

Sebastian Berntsen, som startet karrieren i MSIL, har signert proffkontrakt med AaFK.

Annonse:

Foto: AaFK

Den lovende venstrebacken, som har vært en del av AaFK-Akademiet siden 2020, har nå signert sin første proffkontrakt med varighet ut 2025.

På 32 kamper for Aalesund 2 har han skaffet seg fem mål, og imponert med sin løpskraft, pasningsferdighet og evne til å bidra både offensivt og defensivt for laget. Nå har han blitt belønnet med sin første proffkontrakt.

-Det føles veldig stort! Det er noe man har jobbet lenge for. Det er en anerkjennelse som gir meg en veldig boost for å jobbe på videre, for å bli enda bedre, forteller Berntsen.

Berntsen har gått gradene i MSIL, og er klart på at barndomsklubben har spilt en veldig viktig brikke i hans utvikling.

-MSIL er jo klubben jeg har vokst opp med. Det å spille der var bare veldig kjekt. Jeg har opplevd mye fint der sammen med barndomskompisene mine. Jeg var i Herd i ett år etter det, hvor jeg også fikk mange fine opplevelser og nye venner. Her er det jo mye mer profesjonelt, og det er veldig kjekt å få prøve seg med og mot enda bedre spillere. Det har absolutt gjort meg til en bedre spiller.

Det siste året har han imponert så mye at han også har blitt tatt ut til samlingene til G17- og G18-landslaget, sammen med Henrik Melland.

-I tiden fremover ønsker jeg å vise hva jeg er god for. Jeg må bare jobbe på, avslutter han.

Sportssjef Bjørn Erik Melland har vært godt fornøyd med utviklingen hans så langt.

-Sebastian er en av de fremste venstrebackene i sitt kull i Norge. Han har utviklet seg sakte, men sikkert, og er en hardtarbeidende og sulten gutt som kommer til å ta store steg de neste årene. Vi er veldig fornøyde med at en ny lokal spiller har gjort seg fortjent til profesjonell kontrakt. All ære til Sebastian selv, familien, MSIL, Herd og vårt eget Akademi.

 

Annonse fra Obos-ligaen: