- Den kampen jeg ønsker mest å vinne

Faren Leif spilte på HamKam, Simen vokste opp som supporter, men i morgen kveld ønsker AaFK-spilleren å gjøre livet surt for alle med hjertet på Hamar.

Annonse:

Foto: AaFK

Han vokste opp kun åtte kilometer fra Hamar. Og selvsagt banket fotballhjertet for HamKam. 

- Jeg vokste opp med HamKam. Faren min spilte der i åtte sesonger, så jeg har vært mye på stadion som supporter også. I det kampen blåses i gang betyr det veldig lite, men klart det er likevel spesielt. 

Skal ha tre poeng

Noen elsker å klå Rosenborg på Lekendal, eller ta innersvingen på Molde på Aker stadion. For Bolkan Nordli er de han ønsker mest å slå kanskje et overraskende valg. 

- Det er lenge siden HamKam var i Eliteserien, så det vil bli kult å reise tilbake for å spille fotball i Eliteserien der. Men hvis det er et lag jeg har lyst å slå i år, så er det HamKam. Men de kan gjerne vinne alle andre kamper. 

I fjor scoret han like godt to mål da AaFK slo HamKam 3-2. Da var nok ikke den lokale gutten fra bygda Ottestad like sør for Hamar veldig populær på Briskeby Stadion. 

- Jeg scoret to i fjor, men da jublet jeg ikke så mye, så vi får se i år hva som skjer om jeg scorer mål, sier Bolkan Nordli. 

- Det eneste jeg tenker på er at vi skal ha tre poeng. Det er en viktig kamp for oss, så vi må gi jernet, legger han til.

Perfekt løp

Han legger ikke skjul på at HamKam har betydd mye for karrieren. 

- Jeg kom inn da de lå med brukken rygg i 2. divisjon, så var jeg med å spille de opp i OBOS-ligaen, før jeg tok steget videre til AaFK og spill i Eliteserien, så det ha vært en morsom reise. Det var tøffe perioder, for det var forventet at vi skulle gjøre det bedre. Men samtidig gjorde det at jeg fikk masse verdifull erfaring mens jeg var ung. For min del var det veldig bra at det ble slik, sier 22-åringen.

- Jeg fikk et perfekt løp i forhold til min egen utvikling, så jeg er veldig takknemlig for årene i HamKam, legger han til. 

Han var bare åtte år gammel da klubben sist var i Eliteserien i 2008. 

- Jeg syns det er utrolig kult at HamKam er der, for jeg har flere kompiser som spiller der og jeg unner de det virkelig. De har jobbet hardt over mange år, så de har fortjent å komme tilbake. 

- Pappa heier på meg

Selv om pappa Leif Nordli spilte flere år i HamKam og han bor der fortsatt, så håper han sønnen lykkes mot gamleklubben. 

- Det er egentlig bare mamma og pappa i familien som bor på Hamar, resten er trønder-slekt, men de heier på meg. 

- HamKam kan godt være et lag vi kjemper med på slutten av sesongen, så slikt sett kan det være at vi kjemper om tre svært viktige poeng, sier Bolkan Nordli. 

Annonse fra Eliteserien: