Castro klar for AaFK

Kongsvinger-angriperen bytter ut rødt med oransje fra 1. januar 2019

Annonse:

Kontrakten med hedmarkingene går ut ved årsskiftet, men Castro (22) har allerede signert en kontrakt med AaFK fra 1. januar 2019 og ut 2021.

- Vi har dialog med Kongsvinger om å frigjøre Castro allerede til sommeren. Tiden vil vise om vi klarer å komme til enighet, sier sportslig leder i Aalesunds Fotballklubb, Bjørn Erik Melland.

Castro leverte solide 12 mål og åtte målgivende på 25 kamper i OBOS-ligaen i 2017. Han står i år med tre mål og seks målgivende på ti kamper fra start. Han har kommet inn som innbytter i ett oppgjør.

Den 173 centimeter høye Oslo-gutten kom til Kongsvinger før fjorårssesongen, og leverte en god sesong for laget som endte på 10. plass i OBOS-ligaen.

Manglerud-gutten har gått gradene i Vålerenga, der han var kjent for flotte mål og godt spill for VIF 2 i 2. divisjon, før A-lagsdebuten kom under Kjetil Rekdal i 2016.

- Det er en signering for framtida. Han kan bekle flere posisjoner, er offensiv og kreativ. Han har hatt en strålende utvikling siden han gikk fra Vålerenga, sier Lars Bohinen, som er svært fornøyd med å ha signert Castro.

Vi ønsker Niklas Castro velkommen til AaFK!

Annonse fra Eliteserien: