Bli med på JUBEL-scenene

Meld på laget ditt i dag.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

AaFK har vunnet alle sine hjemmekamper i 2019, og Color Line Stadion kan kalles et fort. Med fullt trøkk fra tribunene satser vi på nye tre poeng når Strømmen kommer på besøk. 

- Spillerne har hatt god støtte fra supporterne, både Stormen, Ministormen og Aalesund Support, men også klubbene som har vært med på OBOS Tribune-JUBEL. Til høstsesongen trenger vi enda flere, sier arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve.

For mange av klubbene som har deltatt er tiltaket veldig bra sosialt, og i tillegg får man være med på å være i begivenhetenes sentrum i Sunnmøres storstue. Alle som er med deltar i konkurranse om store pengesummer fra OBOS Nordvest. Det handler rett og slett om å skape mest jubel, entusiasme og glede både før og under kampen.

Dette konkurreres det om:

1. Premie kr 50.000,-
2. Premie kr 20.000,-
3. Premie kr 10.000,-

I tillegg til hovedkonkurransen får de tre klubbene med flest deltagere på OBOS Tribune-JUBEL kr 10 000 hver! For å motivere lagene til å møte flest mulig får klubben 10 UMBRO fotballer som kan brukes som internpremiering.

- Det er lov å ta med familie og venner. Med mange spillere og trenere i en klubb, samt venner og familie, kan det bli folksomt på JUBEL-feltet. Utfordringen er herved gitt, sier Kristin. - Her er det bare å melde seg på.

Påmelding i skjemaet under:

Annonse fra Eliteserien: