Bli med i medieteamet!

Vi søker engasjerte frivillige til spennende oppgaver.

Annonse:

Vil du bli frivillig i et givende og pulserende miljø?

Vi søker sultne, engasjerte ressurspersoner med teknisk innsikt og fotballinteresse til medieproduksjonsteamet vårt. Vi ønsker å ta kampdagsproduksjonen til nye høyder, og i tillegg skal vi håndtere nyvinningen VAR på en god måte.

-  Det vi i utgangspunktet trenger, er frivillige lydteknikere, operatører av storskjermene og personer som er med på å jobbe tett opp mot VAR, sier medieansvarlig i Aalesunds Fotballklubb, Jonatan Arvidsen-Osvik.

De frivillige vervene passer veldig godt for personer som gjerne ser for seg eller som er i et skole- og utdanningsløp innen for eksempel lyd- eller TV-produksjon.

- Flere av klubbens frivillige i medieproduksjonsteamet har tatt steget til VG, TV2 eller andre medieaktører på et tidspunkt. Å være frivillig i AaFKs medieproduksjonsteam er rett og slett et glimrende springbrett, sier Jonatan.

Seriestarten er 10. april, da Vålerenga kommer på besøk til Color Line Stadion. Da skal alt være klappet og klart for kampdagsproduksjonen slik vi vil ha den, samt at VAR er på plass på Eliteserie-arenaene.

- Årets første treningskamp går av stabelen 3. februar, og vi begynner innkjøringen av kampdagsproduksjonen allerede da. Vi skal bruke vinteren på å øve, og de nye frivillige vil naturligvis få både god støtte og opplæring, lyder det fra Jonatan.

Ta kontakt med medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik på [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: