Bitt av AaFK-basillen

Sesongkortinnehaver Nikolai har troa på en god sesong.

Annonse:

En ny sesong nærmer seg med stormskritt. 5. april ruller kula på Color Line Stadion når Haugesund står på motsatt halvdel.

Sesongkortsalget går bra, og flere av dem vi har snakket med har forventninger til årets AaFK-mannskap. Nikolai Sundklakk har fulgt tangotrøyene store deler av livet.

Nikolai husker godt sitt første møte med AaFK. Det skjedde på Kråmyra stadion for nesten 20 år siden.

- Pappa tok meg med på Kråmyra til den første serierunden i 2002. Vi satt oppe i skråninga blant lyngen. Jeg var sju-åtte år gammel og hadde ikke tidligere vært interessert i fotball, men så ble jeg bare bitt av basillen, forteller Nikolai, som i år går fra enkeltbilletter til sesongkort på Z-feltet.

- Det blir billigere enn å kjøpe billett til hver kamp. Spesielt lønnsomt blir det når jeg skal se alle kampene, sier han.

Nikolai ble imponert av fjorårets AaFK-utgave, som satte poengrekord i 1. divisjon, gjorde det godt i cupen og kunne feire historiens første seriemesterskap på nivå to.

- Jeg håper og tror de tar med seg den gode formen inn i en ny sesong, sier han, og tror at laget skal klare å etablere seg i Eliteserien på ny.

Selv blir han å både se og høre på Z-feltet. Også pappa og andre i familien tar turen til Color Line Stadion for å støtte klubben i sitt hjerte i Eliteserie-comebacket.

Annonse fra Eliteserien: