Billettsalg AaFK - MFK NM

Annonse:

19. juni møter vi Molde i cupen igjen, og det 10 år etter cupfinaleseieren på Ullevaal. Skal vi ta oss videre til 4. runde må vi gjenskape bragden fra 2009. Molde topper Eliteserien, og vi OBOS-ligaen. Det er med andre ord to seiersvante lag som barker sammen.

KJØP BILLETT HER

Informasjon om billettsalget for privatpersoner:

  • Sesongkortene er som vanlig ikke gyldige på NM-kamper. Det gjelder alle kortkategorier.
  • Vi åpner ikke opp alle felt, da vi har et ønske om å samle publikum og på den måten skape enda bedre stemning på stadion.
  • Privatpersoner kan kjøpe billetter i nettbutikken vår. Om en velger leveringsmetode "skriv ut hjemme" eller "pdf til mobil" slipper en å hente ut billett og kan gå rett til inngangen.
  • Det vil være mulig å kjøpe billetter i TangoShop hverdager fra 09.00 til 16.00 og i billettluken på kampdag fra 17.00 til 20.00.
  • Om en ønsker å kjøpe VIP-billetter kan en gjøre det i nettbutikken (de gule feltene midt på hovedtribunen). Pris kr 500,- for plass ute på VIP-tribunen og matservering inne før kampen. Menyen er biff bourguignon servert med potet- og sellerirotstappe tilsmakt med parmesan og godt brød, samt marsipankake til dessert. I tillegg er der en barnemeny med pølser m/brød og is.

Informasjon om billettsalget for bedrifter:

 

Annonse fra Eliteserien: