Billettinfo til lørdagens toppkamp

Sikre deg plass for å heie fram AaFK til seier mot Jerv.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Lørdag klokka 15.00 tar vi imot tabellnaboen Jerv til toppoppgjør på Color Line Stadion. Aalesund er nummer fire, ett poeng bak Jerv. Det skiller ett poeng til Fredrikstad på andreplass også, og serieleder HamKam er kun tre poeng foran.

Du trenger ikke fremvise koronapass eller dokumentere nylig avlagt negativ koronatest da vi maksimalt kan ta imot 2000 tilskuere.

KJØP BILLETT HER!

Stormen og Aalesund support står på felt T. Det er mulig å kjøpe billett på dette feltet (begrenset antall).

Følgende felt er åpne:

Hovedtribunen Øvre: A, B, C, D, og E
Sørtribunen: L, M, N, O og P
Vesttribunen: R, S og T (Syngende supportere på felt T)

NB!

Billettluken er ikke åpen på kampdag grunnet koronasituasjonen. Send epost til [email protected] dersom du trenger hjelp. Det selges ikke billetter til bortefeltet.

Smittevern

Alle som skal på kamp må forholde seg til følgende:

  1. Alle må føle seg helt frisk (ikke halsvondt, forkjølelse, lett hoste, feber, hodepine, magesmerter eller muskelsmerter).
  2. Munnbind må brukes fra en kommer til en forlater stadion av alle personer over 12 år. Når en sitter i ro på plassen sin og ser på kamp er det lov til å ta av munnbindet.
  3. Alle må sitte på setehenvisningen som står på billetten, men personer i samme husstand har lov til å sette seg sammen.
  4. Hold avstand når du beveger deg rundt. Det gjelder både innen- og utendørs.
  5. Kohorter skal ikke blandes så respekter sperringer på stadion.
  6. Vi oppfordrer de som har mulighet til å sykle eller gå til kamp om å gjøre det. Det vil være et begrenset antall parkeringsplasser ved stadion.

 

Annonse fra Obos-ligaen: