Avansement i Norway Cup

Lagene våre gjør sakene sine meget godt i verdens største fotballturnering.

Annonse:

AaFK har sendt både G16-gutta og G19-laget til Ekebergsletta for å konkurrere i Norway Cup. G16 er klar for 32-delsfinalen, og G19 går rett til 16-delsfinalen i A-sluttspillet som gruppevinner.  

AALESUND G19:

G19-laget var først ute søndag, og vant åpningskampen mot Kvaløya. To mål av Erik Halkjelsvik, samt ett hver signert Markus Karlsbakk og Jonas Flo sørget for AaFK-seier i en kamp trener Remi Natvik ikke sa seg helt fornøyd med spillemessig. Mandag ventet Nest-Sotra, en kamp Aalesund igjen vant 4-0.

I reisebrevet fra G19-lagets apparat står det om kampen mot Nest-Sotra:

Bedre og bedre dag for dag!
AaFK-juniorene spilte en bedre kamp i dag enn i går og vinner veldig fortjent 4-0 etter å ha tidvis kjørt over motstanderne fra Sotra.
To fine mål i hver omgang og den meget tallrike heiagjengen fra Ålebyen fatter nok håp om at laget skal løfte seg enda et hakk slik at de kan bli i Oslo og heie helt til lørdag!

Slik kom målene:

3’: 0-1 August Brandal (hospitant) setter den etter glimrende forarbeid av Vetle Fiskerstrand.
13’: 0-2 Vetle Fiskerstrand. Setter den sikkert alene med keeper etter godt gjennomspill fra Markus Karlsbakk
38’: 0-3 Erlend Fjeldstad. Strøken scoring alene med keeper etter flott flikk fra Vetle.
45’: 0-4 Iver Korsbrekke. Iver blir frispilt på høyre kant etter godt kombinasjonsspill. Setter den godt og sikkert alene med keeper.

Tirsdag sikret laget gruppeseieren med 2-1 over Kongsberg. Tobias Sagli ble matchvinner med et fabelaktig frispark - klint opp i nærmeste kryss - på overtid. Målet kan du se lengre nede i saken.

16-delsfinalen spilles torsdag. Motstander er vinneren av kampen mellom Riska FK og Gjelleråsen. Den matchen går dessverre uten gode Erik Halkjelsvik. Han må reise hjem fra turneringa med tretthetsbrudd i et bein på utsiden av fotbladet. Skaden kom i kampen mot Nest-Sotra. Fra sidelinja heiet Erik fram kompisene til seier i siste gruppespillkamp mot Kongsberg.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Erik god bedring!

Her kan du se frisparkmålet til Tobias Sagli!
AALESUND G16:

Også G16-laget er videre til sluttspillet. De spiller 32-delsfinale klokka 9.

Laget spilte sine to første kamper mandag. De åpnet med å beseire Tertnes 3-0 før det ble 0-0 mot Førde. Gjengen tok over Instagram-kontoen vår og oppdaterte via Instastory. Kjempebra jobba! I den tredje kampen, mot Moss, ble det seier med 2-1. G16-laget spiller som nevnt sin 32-delsfinalekamp allerede klokka 9 i dag. Mosjøen 2 er motstander for tangotrøyene.

Dette skriver G16-apparatet om de tre kampene:

AaFK - Tertnes 3-0

Første kamp på gress i år. Tilvenning. Grei kontroll og veldig høy ballbesittelse mot et Tertnes-lag som la seg lavt og satset på kontringer. Forventer tøffere motstand mot Førde i kveld. De er i likhet med AaFK fortsatt med i NM og skal møte Brann.

Mål:
1-0 Sverre Orten
2-0 Tobias Flem
3-0 Adrian Olsvik

En flott AaFK-trio som ga G16-gutta 3-0 mot Tertnes. Fra venstre: Tobias Flem, Sverre Orten og Adrian Olsvik.
En flott AaFK-trio som ga G16-gutta 3-0 mot Tertnes. Fra venstre: Tobias Flem, Sverre Orten og Adrian Olsvik.

AaFK - Førde 0-0

Tett og jevn kamp mellom to gode lag. Tøft fysisk på en liten og ujevn bane på Ekeberg. Lite spillemessig overtak til AaFK, men greit med poengdeling. 

AaFK - Moss 2-1

Klart beste laget og god første omgang. Dårligere andre omgang og kunne rotet bort seieren på slutten. Varmt i sola. Over 30 grader. Går videre som nummer en eller to, avhengig av resultatet mellom Førde og Tertnes.

Laget vant gruppa.

Vi følger med fra Color Line Stadion, og ønsker lagene våre lykke til i fortsettelsen.

Annonse fra Eliteserien: